Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Slaapkamer

Prachtig marmer in de slaapkamer

geschreven door Laura
Prachtig marmer in de slaapkamer

Marmer is een steensoort, die veel gebruikt wordt op vloeren in woonkamers en badkamers. Maar marmer kan ook heel goed in de slaapkamer. Je hoeft er niet je vloer voor te betegelen, een vleugje marmer kun je ook op andere verrassende manieren de slaapkamer in brengen.

Op de muur
Wat dacht je van een marmerprintje op de muur in plaats van op de vloer? Als je een marmerbehang iets te heftig vindt, kun je ook een leuke klok van marmer of een marmerprint in een lijst ophangen.

marmer slaapkamer Bron: Brit+Co

Op je bed
Een marmerprint staat ook prachtig op je bed. Denk aan een dekbedovertrek of leuke kussentjes. Als je een marmerdekbedovertrek kiest, laat dan het marmerbehangetje op de muur even zitten, dat wordt net iets te veel.

marmer slaapkamer Bron: Trend HMDCR

Het nachtkastje
Leuke bijzettafeltjes van marmer kunnen ook perfect als nachtkastje. Een marmeren tafeltje naast je bed staat super chique en stijlvol. Vooral met een mooi goud nachtlampje erop.

marmer slaapkamer Bron: Ashley Maree Beauty

In de details
Marmeren details zijn makkelijk in de slaapkamer te verwerken. Een marmeren nachtlampje op je nachtkastje, een vaasje van marmer of marmeren kaarshouders.

Zie ook:
-De 5 meest gemaakte interieurfouten in de slaapkamer
-5 simpele manieren om de slaapkamer gezelliger te maken
-Zo kies je de juiste kleur voor de slaapkamer

 
 
Accessoires

Op deze deurmatten wil jij je voeten wel vegen

geschreven door Sita
Op deze deurmatten wil jij je voeten wel vegen

Midden in de winter zijn natte dagen heel gewoon. Een deurmat is dan ook niet overbodig! Bovendien is dit vaak het eerste wat mensen zien wanneer ze je woning binnentreden, dus wat dacht je van een beetje uitsloven? Ik laat je de 24 leukste deurmatten zien, zodat jij (en visite) je voeten wel wi...

meer...