Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: herfst24
Inspiratie

Gek op kleur in huis en tuin

geschreven door Lynn
Gek op kleur in huis en tuin

Citroengeel, perzikoranje en druivenpaars; in dit seizoen zijn wij gek op kleur! En onze huizen en tuinen schitteren als een zomerse fruitmand. Keukenservies in statement kleuren, een gehele wand in een te gekke kleur of gewoon een paar kleurrijke accessoires. Vind je dit zelf nog een beetje spannend of weet je niet goed waar te beginnen? No worries! In deze blog helpen wij jou een handje op weg.

Kleine statements

Wanneer je voor het eerst kleur aan je huis introduceert kun je het beste klein beginnen. Op deze manier kan je spelen met verschillende kleuren, en kijken wat goed bij jou past. Welke kleur spreekt jou aan? En wat voor sfeer wil je creëren? De kleur geel staat voor vrolijkheid, terwijl blauw meer inspirerend en verkoelend is. Het werken met contrasterende kleuren werkt uitstekend en geeft een speels effect. Maak van tevoren een klein kleurenpalet zoals hieronder in de foto. Speel met neon kaarsen, pastelkleurige vazen en bijzondere eyecatchers.

kleuren-palet-homedecoBron: Irma_van_69




 

Keuken paradijs

Zowel de eetkamer als tuintafel kun je opfleuren met knalkleuren. Begin met een neutraal tafelkleed of leg een paar rieten placemats neer. Pak daarna je meest kleurrijke servies en maak er een feestje van. Ook hier werken contrasterende kleuren heel goed. Zet bijvoorbeeld een blauw onderbord met een lila kom neer en gebruik voor elke zitplaats verschillende kleuren. Je kunt ook werken met ton sur ton. Dit houdt in dat je met één kleur in verschillende tinten werkt. Drink je drankje uit een fancy glas en de BBQ kan beginnen!

kleurrijk-serviesBron: Casa_color via HomeDeco Binnenkijken




 

Regenboog textiel

Slapen onder een vrolijk dekbed, naar het strand met een jaloersmakende handdoek en je handen drogen met een zomers printje. Kleur kun je op elke manier zowel binnen- als buitenshuis toepassen. Bekijk je zelfgemaakte kleurpalet en ga op shopjacht. Wat dacht je van een paar leuke sierkussens of een verkoelend dekbedovertrek?

woonkamer-contrast-kleurenBron: Arco via HomeDeco Binnenkijken




 

Zomers buitenleven

Zet twee pallets op elkaar tegen de muur en plaats hier gekleurde pallet kussens op. Zo heb je een heerlijk zitplekje dat gelijk meer kleur aan de tuin geeft. Omdat tuinmeubels vaak vrij neutraal zijn kun je kleur in de tuin aanbrengen met planten. Magische blauweregen aan de veranda en een vrolijke citrus en ananasplant door de tuin heen.

zomerse-achtertuin-parasolBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken

achtertuin-blauweregenBron: Villajamilla via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Picknicken met kleurrijk servies
- Trendkleur: la la lila
- Té gekke accessoires met een subtiele kleur

Slaapkamer

20x kinderkamer must-haves!

geschreven door Giolina
20x kinderkamer must-haves!

De kinderkamer is dé plek waar je kleintje groeit, speelt en slaapt. Ontdek onze nieuwste collectie met stijlvolle en praktische artikelen die elke kinderkamer een unieke uitstraling geven. Van schattige decoraties tot comfortabele meubels – hier vind je alles wat je nodig hebt om een gezellige e...

meer...