Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Trendkleur: la la lila

geschreven door Lynn
Trendkleur: la la lila

Deze vrolijke lichtpaarse kleur zien we steeds meer terugkomen in de mode. Het is dan ook niet gek dat lila steeds vaker in ons huis opduikt. Sinds 2020 is de kleur lila een echte trendkleur te nomen. De pastelkleur is een kleur met meer wit waardoor hij zacht en romig wordt. Daarnaast is het ook een koele kleur die een rustgevende werking heeft. Van lieve accessoires tot een grote statement muur in deze machtige kleur. Benieuwt hoe je la la lila in je eigen huis laat terugkomen? Lees dan snel verder!

Kleine statements

Lila terug laten komen in je interieur is erg makkelijk, maar je moet het wel durven. Begin klein met accessoires in deze zachte trendkleur. Denk aan een vloerkleed, een vaas, sierkussen of een tafelkleed. Op deze manier kun je wennen aan de kleur en kom je erachter of het bij jou past. De kleur lila is anders dan zijn mede koele kleuren. De kleur lichtpaars prikkelt je zintuigen en maakt je direct vrolijk. Doordat het ons laat denken aan bloemen is het een ideale kleur om de lente mee in te luiden.

slaapkamer-lilaBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken




 

lila-woonkamerBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken

Matching kleuren

Je zal het niet verwachten, maar bij lila passen heel veel kleuren. Het is een accentkleur die het beste staat naast aardetinten of neutrale kleuren. Hieronder hebben we wat kleurcombinaties verzameld:

- Grijs: Deze twee kleuren zijn het perfecte paar. Grijs zorgt voor rust en overzicht terwijl lila mooie accenten aanbrengt.
- Aardetinten: Lila gecombineerd met hout of bruin, beige tinten geeft een warm en sfeervol effect.
- Goud: Ga je voor een chique look in huis? Goud en lila zullen samen dansen in het interieur.
- Lichte kleuren: In een minimalistische stijl staan de kleuren wit en champagne prachtig. Combineer dit met een beetje lila voor wat levendigheid.
- Geel: Als je gek op kleur bent is geel ook een goede combinatie met lila. Zorg er wel voor dat je ze elegant combineert en de rest rustig houdt.
- Zwart: Wanneer je houdt van een stoer interieur, gaat zwart goed met lila. Denk aan een betonnen vloer en zwarte meubels naast accenten van lila.

lila-muur-slaapkamerBron: Jasperburg via HomeDeco Binnenkijken



Watering Can Cap
Present Time

 

Door het hele huis

Lila kun je toepassen door het hele huis, wat dacht je van een lila kinderkamer. Het is eens wat anders dan blauw of roze en geeft gelijk veel sfeer en rust aan de kamer. De trendkleur lila staat ook prachtig in de badkamer. Combineer kleine accessoires met rustige kleuren en een paar planten. Zo krijg je meteen een zomers gevoel wanneer je onder de douche staat!

lila-kinderkamerBron: The Bahan Collective




 

Zie ook:
- Dit zijn de trendkleuren deze zomer
- Trendkleur van dit moment: terracotta
- Trendkleur: roestbruin

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...