Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Gespot bij de binnenkijkers: de zwarte metalen vakkenkast

Gespot bij de binnenkijkers: de zwarte metalen vakkenkast

Eens in de zoveel tijd scrollen wij weer door de binnenkijkers heen en kijken wij welke dingen opvallen. Deze keer zijn dat de metalen vakkenkasten. Je ziet ze voorbijkomen in allerlei interieurs en dat is niet voor niks, ze zijn namelijk heel stylish. Je kunt er je mooiste accessoires in neerzetten en er een echte eyecatcher van maken. Kijk hieronder hoe vier bezoekers van HomeDeco hun vakkenkast hebben gestyled en doe inspiratie op!

Joyceselina
Hieronder heeft Joyceselina de vakkenkast gebruikt als roomdivider. Je kunt natuurlijk door de kast heen kijken, maar de accessoires die je erin zet, schermen de ruimte aan de andere kant wat meer af. Qua accessoires heeft ze gewerkt met verschillende kleuraccenten en verschillende hoogtes. Dit zorgt voor een mooi geheel.

vakkenkast Bron: joyceselina

Rianne_v
Rianne heeft de vakkenkast achter de bank gezet. Daar is de kast zeer geschikt voor wanneer je een lege muur achter de bank hebt en nog op zoek bent naar opvulling. Rianne laat zien dat een vakkenkast erg geschikt is om een tafellamp in te zetten. Wanneer je naast de zwarte vakkenkast nog andere zwarte accessoires hebt, komt deze kast extra mooi tot zijn recht.

vakkenkast Bron: rianne_v

Ateachershome
Ateachershome heeft de vakkenkast tegen een witte muur gezet, waardoor de kast extra goed uitkomt. Qua decoratie heeft zij veel witte accessoires gebruikt en een aantal plantjes. Erg leuk! Vooral de hangplant komt mooi uit. In tegenstelling tot de anderen heeft zij de onderste plank leeg gelaten. Hier kun je natuurlijk voor kiezen wanneer je het te vol vindt worden.

vakkenkast Bron: ateachershome

Zwart_wit_wonen
Zwart_wit_wonen heeft de vakkenkast tegen een lege muur gezet in de woonkamer. Dit breekt het grote witte vlak. Omdat zij enkel zwarte en witte accenten in haar woonkamer heeft toegevoegd, past deze kast er perfect bij. Tot slot is een voordeel van de open vakkenkast dat deze in tegenstelling tot een massieve kast luchtig oogt. Daarom is deze kast ook erg geschikt in kleine ruimtes.

vakkenkast Bron: zwart_wit_wonen

Zie ook:
-Dé trend van 2019: fluwelen stoeltjes
-Trend: witte bollampen in je interieur
-10x de leukste kinderkamers uit onze binnenkijkers

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...