Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Accessoires

Gespot bij de Binnenkijkers: muurcirkels

geschreven door Julia
Gespot bij de Binnenkijkers: muurcirkels

Cirkelvormige wandaccessoires zijn erg populair. We zagen bijvoorbeeld borden, ronde spiegels en ondiepe manden aan de muur voorbijkomen. De laatste tijd zien we dat iets anders ook steeds populairder wordt: muurcirkels. Dit zijn cirkels met een print of effen kleur die je kunt ophangen of neerzetten. Het is duidelijk dat deze cirkelvormige accessoires een echte trend aan het worden zijn. In deze blog geef ik je inspiratie door te laten zien hoe ze in onze Binnenkijkers zijn gebruikt!

muurcirkelBron: bijmargrietinhuis via HomeDeco Binnenkijken

Muurcirkels in elke ruimte

Het leuke aan de muurcirkels is dat je ze in elke ruimte kunt ophangen of neerzetten. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de keuken en zelfs in de badkamer staan ze erg leuk. De ronde vorm maakt elke ruimte net wat speelser. Vooral als je veel strakke lijnen in je interieur hebt kan dit leuk zijn ter afwisseling. Hieronder is de muurcirkel bijvoorbeeld in de badkamer neergezet. De kleuren vrolijken het helemaal op.

muurcirkelBron: meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

muurcirkelBron: lydiaq via HomeDeco Binnenkijken

Muurcirkels combineren

De muurcirkels zijn los op te hangen, maar je kunt er ook een aantal bij elkaar hangen. Als je bang bent dat meerdere muurcirkels met een print te overheersend worden, kun je ook een effen exemplaar ophangen. Omdat ze zo weinig wegen zijn ze eenvoudig op te hangen met dubbelzijdig tape of een haakje. Zo kun je in een paar minuten je interieur opfleuren.

muurcirkelBron: huisjeboompjeboys via HomeDeco Binnenkijken

muurcirkelBron: dvw_interieurontwerp via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-De leukste accessoires voor aan je muur
-Stylingtip: lege lijsten tegen de muur
-6 ideeën om een half geschilderde muur te stylen

 
 
Inspiratie

Inspiratie: interieurs met witte muren

geschreven door Julia
Inspiratie: interieurs met witte muren

De laatste jaren zien we steeds meer interieurs waarbij een kleur is aangebracht op de muren. Een kleurtje op de wand is een simpele manier om je interieur meer aan te kleden, maar dit is niet noodzakelijk voor een aangekleed geheel. Wil jij je muren liever wit laten? In deze blog laat ik je een ...

meer...