Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Kerst

Gespot bij de binnenkijkers: subtiele kerstdecoratie

geschreven door Julia
Gespot bij de binnenkijkers: subtiele kerstdecoratie

Langzaamaan verschijnen er steeds meer Binnenkijkers met kerstdecoratie. Opvallend is dat het hele subtiele kerstdecoratie is. En dat is ook wel logisch, aangezien het pas over een aantal weken kerst is. Door klein te beginnen, kun je je langzaam op de kerst voorbereiden. Hieronder laat ik vijf interieurs zien met subtiele decoratie-ideeën. Wellicht kun je er inspiratie uit opdoen voor je eigen interieur!

Gouden slinger

Slingers zijn perfect om een kerstsfeertje te creëren, vooral als ze goud en/of zilver zijn. En het leuke is dat ze werkelijk overal in huis op te hangen zijn. Hieronder is gekozen voor een slinger met manen en sterren. Heb je geen slinger in huis? Dan kun je er ook zelf één maken.

kleine badkamer met bruin en witBron: jeannettevanluyck

Kerstballen

Wil je creatief zijn? Dan kun je uit de onderstaande foto een hoop ideeën halen. Hieronder is een ladder gebruikt om kerstballen aan te hangen. Je hoeft er natuurlijk niet per se kerstballen aan te hangen, maar kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een snoer met kerstlampjes, of andere leuke kerstdecoratie. Zo zorg je voor unieke en persoonlijke decoratie.

ladder met kerstballenBron: yvonnepolman

Rendieren

Eén van de dingen die meteen aan kerst doet denken, is een rendier of hert. Hieronder is er zelfs één gebruikt om kerstversiering aan op te hangen. Met een rendier of hert, kun je zo opvallend of subtiel decoreren als je zelf wilt. Extra feestelijk is natuurlijk een gouden of zilveren variant.

kleine badkamer met bruin en witBron: jacki1961

Kerstkrans

De krans hieronder is misschien niet per se voor kerst bedoelt, maar kerstkransen zijn wel perfecte subtiele decoratiestukken. Meestal worden ze aan de deur gehangen, maar Huizemus laat zien dat deze ook prima in de woonkamer opgehangen kan worden. Je kunt er zelf één maken, of natuurlijk één kopen.

bloemenkrans woonkamerBron: huizemus

Sterren

We sluiten af met sterren. Tegenwoordig worden ze vaak van papier gemaakt. Handig, want je kunt ze daardoor overal ophangen door het lichte gewicht. Zo kun je ze bijvoorbeeld aan een tak hangen. Zet een vaas neer met een aantal takken en hang daar wat sterren in, en je bent klaar! Kies voor een moderne look door sterren in dezelfde kleur te gebruiken, of ga voor speelsheid door kleuren te mixen.

kleine badkamer met bruin en witBron: huisje126

Zie ook:
-20 Sint & kerstcadeaus onder €20 voor interieurliefhebbers
-De grappigste ornamenten om in je kerstboom te hangen
-Zo creëer je een industriële kerststijl in huis

 
 
Slaapkamer

4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

geschreven door Julia
4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

Donkere kleuren passen perfect bij de winter. Ze zijn super sfeervol en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. De slaapkamer is heel geschikt voor donkere tinten. Ben jij van plan een donkere kleur in de slaapkamer aan te brengen, maar ben je er nog niet helemaal over uit we...

meer...