Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Kerst

Gespot bij de binnenkijkers: subtiele kerstdecoratie

geschreven door Julia
Gespot bij de binnenkijkers: subtiele kerstdecoratie

Langzaamaan verschijnen er steeds meer Binnenkijkers met kerstdecoratie. Opvallend is dat het hele subtiele kerstdecoratie is. En dat is ook wel logisch, aangezien het pas over een aantal weken kerst is. Door klein te beginnen, kun je je langzaam op de kerst voorbereiden. Hieronder laat ik vijf interieurs zien met subtiele decoratie-ideeën. Wellicht kun je er inspiratie uit opdoen voor je eigen interieur!

Gouden slinger

Slingers zijn perfect om een kerstsfeertje te creëren, vooral als ze goud en/of zilver zijn. En het leuke is dat ze werkelijk overal in huis op te hangen zijn. Hieronder is gekozen voor een slinger met manen en sterren. Heb je geen slinger in huis? Dan kun je er ook zelf één maken.

kleine badkamer met bruin en witBron: jeannettevanluyck

Kerstballen

Wil je creatief zijn? Dan kun je uit de onderstaande foto een hoop ideeën halen. Hieronder is een ladder gebruikt om kerstballen aan te hangen. Je hoeft er natuurlijk niet per se kerstballen aan te hangen, maar kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een snoer met kerstlampjes, of andere leuke kerstdecoratie. Zo zorg je voor unieke en persoonlijke decoratie.

ladder met kerstballenBron: yvonnepolman

Rendieren

Eén van de dingen die meteen aan kerst doet denken, is een rendier of hert. Hieronder is er zelfs één gebruikt om kerstversiering aan op te hangen. Met een rendier of hert, kun je zo opvallend of subtiel decoreren als je zelf wilt. Extra feestelijk is natuurlijk een gouden of zilveren variant.

kleine badkamer met bruin en witBron: jacki1961

Kerstkrans

De krans hieronder is misschien niet per se voor kerst bedoelt, maar kerstkransen zijn wel perfecte subtiele decoratiestukken. Meestal worden ze aan de deur gehangen, maar Huizemus laat zien dat deze ook prima in de woonkamer opgehangen kan worden. Je kunt er zelf één maken, of natuurlijk één kopen.

bloemenkrans woonkamerBron: huizemus

Sterren

We sluiten af met sterren. Tegenwoordig worden ze vaak van papier gemaakt. Handig, want je kunt ze daardoor overal ophangen door het lichte gewicht. Zo kun je ze bijvoorbeeld aan een tak hangen. Zet een vaas neer met een aantal takken en hang daar wat sterren in, en je bent klaar! Kies voor een moderne look door sterren in dezelfde kleur te gebruiken, of ga voor speelsheid door kleuren te mixen.

kleine badkamer met bruin en witBron: huisje126

Zie ook:
-20 Sint & kerstcadeaus onder €20 voor interieurliefhebbers
-De grappigste ornamenten om in je kerstboom te hangen
-Zo creëer je een industriële kerststijl in huis

 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...