Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Kerst

Zo creëer je een industriële kerststijl in huis

geschreven door Demi
Zo creëer je een industriële kerststijl in huis

Wil je thuis een heerlijke kerstsfeer creëren, maar het liefst wel in dezelfde stijl als de rest van je interieur? Dan help ik je graag een handje! Speciaal voor de industriële woonstijl laat ik zien hoe je de kerstsfeer toevoegt aan je interieur. Met deze 5 tips tover je je huis in tot een industriële kerststijl, lees snel mee!

kerst industrieel woonkamer
Bron: Amara

1. Brons of goud!

Kies voor brons of goud als basiskleur voor de kerstversiering, dit combineert namelijk perfect met de materialen die je terugziet in industriële interieurs. Net als deze metalen trap, bakstenen muur en bronzen kerstversiering: we love it!

kerst industrieel woonkamer
Bron: Decoholic

2. Minimalistische kerstboom

Ben je niet echt een liefhebber van een kerstboom in huis? Dan is zo'n minimalistische boom van takken misschien iets voor jou! Het ziet er niet alleen heel stylish uit, het is ook nog eens enorm praktisch. Je hebt dan natuurlijk geen last van de losgaande naalden van de kerstboom, maar het neemt ook geen onnodig veel ruimte in! Perfect dus voor kleinere ruimtes.

kerst industrieel woonkamer
Bron: onbekend

3. De tafelsetting

Met de tafelsetting kan je alle kanten op, gebruik bijvoorbeeld net als hier een houten plank als placemat voor onder de borden. Zo creëer je een robuuste en stoere look die perfect samengaat met jouw industriële woonstijl. Maak het af met simpele kaarsen en je tafelsetting is compleet!

kerst industrieel tuin
Bron: Elements of Style Blog

4. Tuin of balkon in kerstsfeer

Vergeet buiten niet! Ook als je geen tuin of balkon hebt, is het toch wel gezellig om bij binnenkomst al vrolijk te worden van bijvoorbeeld wat simpele kerstlichtjes. Heb je wel een tuin of balkon? Dan kan je de boel decoreren met kaarsen, houtstronken en kersttakken.

kerst industrieel woonkamer
Bron: onbekend

5. Eyecatchers!

Bij een industriële (kerst)stijl horen eyecatchers! Kies bijvoorbeeld voor een mooie grote vaas vol met kerstballen of een grote lichtgevende ster als hierboven. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk hier nog meer mooie spullen om je huis in kerstsfeer te krijgen!

Zie ook:
- Klaar voor de feestmaand: 12x de mooiste wijnrekken
- Met deze tips overleven je kamerplanten de winter!
- 5 leuke ideeën voor kerstverlichting rondom je huis!

 
 
Slaapkamer

4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

geschreven door Julia
4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

Donkere kleuren passen perfect bij de winter. Ze zijn super sfeervol en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. De slaapkamer is heel geschikt voor donkere tinten. Ben jij van plan een donkere kleur in de slaapkamer aan te brengen, maar ben je er nog niet helemaal over uit we...

meer...