Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Verlichting

Gezellige lampentrends voor 2023

geschreven door Lynn
Gezellige lampentrends voor 2023

Verlichting is veel meer dan een lichtbron in je huis. Het is een stijlvol accessoire die ook als hij uitstaat de aandacht trekt. Geef elke hoek in huis nog meer sfeer en gun jezelf een paar gezellige eyecatchers. Laat je betoveren door de mooiste lampen van 2023, en vindt de lampen die perfect passen bij je interieurstijl. Wij hebben vandaag de belangrijkste verlichting trends voor je verzamelt. Zo kunnen je huis en jij het hele jaar gaan stralen. Dit zijn de lampentrends voor 2023!

Duurzaam en natuurlijk

Waar we in het dagelijks leven steeds meer bezig zijn met duurzame keuzes maken, zien we dit ook terug in het interieur. Lampen van natuurlijke materialen zoals; hout, bamboe, rotan en glas zien we dit jaar overal. Mix en match verschillende materialen met elkaar voor een tijdloos en stijlvol effect. Natuurlijke hanglampen boven de eettafel geven een zacht effect. Ze shinen sfeervol en laten soms ook een leuk patroon op de muur schijnen. Echte hangenblijvers!

rotan-zwarte-hanglampBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken




 

rieten-hanglamp-eetkamerBron: Bijdebrouwers via HomeDeco Binnenkijken

Art deco

Binnen de art deco stijl zien we klassieke elementen van hoge kwaliteit, rijke kleuren en geometrische vormen. Ronde lampen van gekleurd glas of een geometrisch spektakel boven je bed. In deze stijl kun je ook losgaan met leuke printjes. Start met een voet en kies een lampenkap in jouw favoriete kleur of print. Zo creëer je een unieke lamp die perfect in jouw interieur past.

slaapkamer-kleurrijkBron: Arco via HomeDeco Binnenkijken




 

hanglampen-gekleurd-glasBron: Casa_color via HomeDeco Binnenkijken

Hippe vloerlampen

Vloerlampen zijn de sfeermaker in de (nu nog) lege hoek. Een booglamp, vloerlamp of staande lamp is er te vinden voor elke woonstijl. Gebruik hem voor een huiselijk gevoel, of breng wat extra licht naast je favoriete leesstoel. Ook deze lampen zijn er te vinden in natuurlijke materialen. Maar je kunt ook gaan voor een industriële look van metaal en glas!

booglamp-eetkamerBron: Jeannettevanluyck via HomeDeco Binnenkijken




 

vloerlamp-rotanBron: Svermeulen_ via HomeDeco Binnenkijken

Back to basic

Simpele lampen die toch heel indruk maken. Deze trend richt zich op eenvoudige ontwerpen en ruwe materialen. Vermijd dus ingewikkelde designs en extravagante decoraties. Focus juist op lampen die een speciale betekenis hebben en de gewenste omgeving perfect aanvullen. Het strakke ontwerp en het sterke karakter van de lamp geven een vleugje originaliteit aan jouw interieur.

hanglampen-drie-stuks-eetkamerBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

vloerlamp-glasBron: Liviza via HomeDeco Binnenkijken

LED lichtbron

Doordat de energieprijzen het dak uitvliegen, gaan we zuiniger om met onze energie. Korter douchen en de lichten uitzetten wanneer je deze niet nodig hebt horen hier ook bij. LED verlichting wordt het nieuwe normaal. Naast dat Ledlampen een langere levensduur hebben en veel minder energie gebruiken, geven ze ook nog eens prachtig licht. Ben jij ook bewust bezig met het milieu? Dan is volledig overstappen naar Ledverlichting een volgende stap!

lampen-transparantBron: Thuismusinterieur via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Een sfeervol lichtplan in 3 stappen
- Waarom buitenverlichting een goed idee is
- Lampen onder de €100 die jouw huis een chique look geven

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...