Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Groene eetkamerstoelen: drie manieren om ze te combineren

geschreven door julia_

Groene eetkamerstoelen: drie manieren om ze te combineren

Sommige kleuren zijn slechts een korte periode populair, andere zien we jarenlang in allerlei interieurs voorbijkomen. Groen is zo'n kleur die tot de laatste categorie behoort. We zien de kleur in allerlei accessoires en meubels terugkomen, maar de laatste tijd zien we vooral groene eetkamerstoelen. Kan jij niet genoeg krijgen van groen en wil je ook groene eetkamerstoelen? Hieronder vertel ik je hoe je ze kunt combineren!

1. Hetzelfde model, dezelfde tint
Het meest eenvoudige is om te kiezen voor groene eetkamerstoelen in hetzelfde model en dezelfde tint, zoals bij het interieur hieronder. Dit zorgt voor een wat strakker geheel en rust in je interieur en is geschikt als de rest van je interieur bijvoorbeeld al wat drukker is. Hieronder is gekozen voor olijfgroene eetkamerstoelen, gecombineerd met zwart en bruin.

olijfgroene eetkamerstoelen Bron: els83

2. Verschillende modellen
Mag het voor jou wel wat speelser? Dan kun je gaan voor groene eetkamerstoelen in verschillende modellen, zoals bij het interieur hieronder. Dit maakt je interieur net wat spannender. Hierbij heb je twee opties: verschillende groentinten of alles in dezelfde groentint. Tip: verf de muur lichtgroen. Dit staat heel mooi bij de diepgroene eetkamerstoelen.

groene eetkamerstoelen Bron: zuiver

3. Verschillende modellen en kleuren
Is jouw interieur heel neutraal en mag er wel wat meer kleur aan toegevoegd worden? Dan is het leuk om te gaan voor deze laatste combinatie. Hieronder zijn de groene eetkamerstoelen gecombineerd met houten, witte en pastelblauwe eetkamerstoelen. Dit zorgt voor een speels geheel.

lichtgroene eetkamerstoelen Bron: mobelpobel

Zie ook:
-Inspiratie: een slaapkamer volledig in het groen
-Inspiratie: deze 5 kleuren passen het beste bij het prachtige saliegroen
-Stijlvol groene keukentegels combineren