Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Tuin10
Inspiratie

Haal voorzichtig de lente trends in huis

geschreven door Lynn
Haal voorzichtig de lente trends in huis

De stormen verdwijnen langzaam weer uit ons landje en in ons hoofd is de lente al begonnen! We brengen voorzichtig weer wat lichte kleuren in huis maar willen het nog wel warm houden. Zachte stoffen, vrolijke kleuren en mooie materialen verwelkomen we maar al te graag in ons interieur. Wij staan in ieder geval alweer te popelen voor de lente! Jij ook? Shop dan snel de mooiste lente items en geniet van het zonnetje in huis.

Sierkussens

Een kussentje hier en een kussen daar, sierkussen veranderen direct de look in je huis. Ga aan de slag met een paar lichte, vrolijke kleuren. Gooi een bijpassende plaid over de bank om jezelf wel lekker warm te houden.

lente-sierkussens-grijze-bankBron: Noordenzoet via HomeDeco Binnenkijken




 

(Droog)bloemen

Wat schreeuwt nou echt de lente uit? Bloemen natuurlijk! Je loopt het dagelijkse ommetje en ziet buiten de prachtige kleuren die alweer tevoorschijn komen uit de bollen. Het geeft je humeur gelijk een boost, en dit effect kun je ook binnen creëren. Zet elke week een vaas met verse bloemen neer of gebruik droogbloemen. Deze hebben geen onderhoud nodig en je kunt er maanden van genieten.

lente-takken-eettafelBron: Hippe_poppenhuizen via HomeDeco Binnenkijken




 

Vloerkleed

Ben jij van de grote statements? Gooi dan je hele interieur om en gebruik een lenteproof vloerkleed. Kies hier voor een zacht materiaal met een neutrale kleur, of durf te spelen met lichte kleuren. Hoogpolige vloerkleden dempen ook nog eens het geluid in jouw huis.

oranje-vloerkleed-woonkamerBron: Bijdebrouwers via HomeDeco Binnenkijken




 

Eetkamerstoel

In een Scandinavische woonstijl staat een pastelkleurige stoel altijd goed. Maar ook in veel andere interieurs kan kleur het geheel opleuken. Als je het graag voorzichtig aanpakt, kun je gaan spelen met verschillende stoelen. Mix een paar fijne basis stoelen met een aantal stoelen die een licht kleurtje hebben!

eettafel-pastel-eetstoelBron: Binnenkijkenbijanouk via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Tip van Jet: 4x een statement maken
- De lente is begonnen! 5 tips om je balkon of tuin klaar te maken
- Interieurs met lentetaferelen uit onze binnenkijkers

Inspiratie

5 Tips om muggen op afstand te houden

geschreven door Gabrielle
5 Tips om muggen op afstand te houden

Muggen kunnen een ware plaag zijn, vooral tijdens de warme zomermaanden. Ze lijken altijd op de loer te liggen, klaar om hun kans te grijpen zodra je buiten zit of zelfs binnen bent. Gelukkig zijn er verschillende effectieve manieren om muggen te verdrijven en te voorkomen da...

meer...