Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

Inspiratie: 5x groene babykamers

geschreven door Julia
Inspiratie: 5x groene babykamers

Begin dit jaar schreef Mara in deze blog dat genderneutrale babykamers een grote trend zijn van 2020. Groen is nog altijd een heel geliefde kleur voor het interieur, maar daarnaast is het ook een heel neutrale kleur. Hierdoor past het perfect bij de trend. Ook is deze kleur erg geschikt voor de babykamer omdat het rust uitstraalt. Enthousiast geworden? Vandaag laat ik je een aantal groene babykamers zien ter inspiratie.

groene babykamerBron: mrslaurendaniel

Verschillende groentinten

Er zijn natuurlijk talloze opties als het gaat om groen. Van licht tot donker, zacht tot fel en van heel koel tot warmer groen. Welke tint het meest geschikt is, is heel erg afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Bij een babykamer wil je een kalme sfeer creëren en kun je daarom het beste gaan voor een lichte kleur die niet te veel prikkels geeft. Tranquil dawn of Early Dew zijn populaire kleuren die heel geschikt zijn. Ook mintgroen zie je de laatste tijd veel in babykamers.

groene babykamerBron: kirstendiane

groene babykamerBron: machs via HomeDeco Binnenkijken

Opties groen toevoegen

Als het gaat om het toevoegen van groen in de babykamer, heb je veel opties. Eén van de opties is om groene verf aan te brengen. Hierbij heb je de mogelijkheid om één muur te verven, meerdere muren, hele muren of bepaalde delen van de muur. Ook kun je kiezen voor behang. Dit blijft wat langer mooi dan verf, maar verven gaat weer sneller. Tot slot kun je ook alleen groene accessoires toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen, beddengoed en een vloerkleed. Wanneer je een aantal grote groene items toevoegt, krijg je bijna hetzelfde effect als een groene muur.

groene babykamerBron: casavogue

groene babykamerBron: mamadisrupt

Zie ook:
-Het leukste behang voor in de kinderkamer
-Kindervermaak voor in de tuin
-Van kinderkamer naar stoere tienerkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...