Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Inspiratie: 5x industriële accenten aanbrengen in je interieur

Inspiratie: 5x industriële accenten aanbrengen in je interieur

Spreekt de industriële woonstijl jou aan, maar wil je deze niet aanbrengen in je gehele interieur? Dan kun je ook gaan voor een aantal industriële accenten. Deze maken je interieur net wat stoerder, maar nemen niet de overhand. Hoe je die industriële accenten kunt toevoegen? Hieronder geef ik je vijf voorbeelden. Laat je inspireren!

1. Metalen wandrek

Een zwart, metalen wandrek geeft je interieur een industrieel accent. Je kunt 'm echt in alle ruimtes van je huis ophangen en tegenwoordig zijn ze er in eindeloos veel soorten en maten. Als je niet van zwart houdt, kun je ook gaan voor wit, zilver of goud. Als je er metalen haken aan ophangt of klemmetjes aan vastmaakt, zal de industriële look nog meer versterkt worden.

wandrek Bron: remodelista

2. Metalen lamp

Industriële lampen staan vaak mooi bij allerlei interieurstijlen. Nog steeds populair zijn de kooldraadlampen die je hieronder op de foto ook ziet, maar je kunt veel verschillende kanten op.

wandrek Bron: nkraaijeveld

3. Metalen opbergmanden/kisten

Ze geven een klein accentje, maar zeker industrieel: metalen opbergmanden of opbergkisten. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel handig als je opbergruimte mist. Deze manden en kisten mogen op een opvallende plek gezet worden want ze staan erg leuk in je interieur. Een populaire plek is op het bureau.

draadmand Bron: milou_nieuwenhuis

4. Metalen letters

Of je nou voor jouw initialen gaat of voor random letters, metalen letters staan gegarandeerd leuk. Hang ze aan de muur, of zet ze op je bureau. Je kunt ook gaan voor houten letters als je dat mooier vindt. Op een witte muur komen ze extra mooi uit.

metalen letters aan de muur Bron: vtwonen

5. Metalen krukje

Wat je ook in veel industriële interieurs ziet zijn metalen krukjes. Soms in combinatie met leer of met hout. Zo'n krukje kun je trouwens ook gebruiken als bijzettafel of verhoging voor je plant. Het is maar net waar jij het voor nodig hebt.

metalen kruk Bron: woood

Zie ook:
-Deze behangetjes passen het beste bij een Scandinavisch, industrieel, of Bohemien interieur
-Shopping list: industrieel en Scandinavisch gemixt
-De leukste industriële meubels op een rijtje

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...