Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Inspiratie: hang je vloerkleed aan de muur!

geschreven door Iboya
Inspiratie: hang je vloerkleed aan de muur!

De naam zegt het al maar een vloerkleed vind je normaal gesproken op de vloer. Toch is het een hartstikke leuk idee om je vloerkleed aan de muur te hangen! In plaats van een schilderij of een foto gebruik je je kleed of tapijt als wanddecoratie, super origineel! Ik geef je wat leuke voorbeelden.

slaapkamer_met_kleed_aan_muur Bron: Architecturaldigest

Gezellig

Een vloerkleed aan de muur ziet er heel knus en gezellig uit. Je kan het in alle kamers ophangen, in de woonkamer, slaapkamer of in de kinderkamer. Met een kleed aan de muur wordt de ruimte gelijk een stuk levendiger. Je creëert diepte in de ruimte doordat je in plaats van een kleur of print echt materiaal aan de muur hangt.

vloerkleed_aan_de_muur Bron: Decorola

Wandkleed

Je hebt speciale wandkleden. Daar zitten al lusjes aan waardoor het makkelijk is om op te hangen. Je kan ook een normaal vloerkleed gebruiken maar dan moet je zelf aan de slag. Je kan bijvoorbeeld zelf lussen maken aan het kleed maar je kan het ook vast nieten aan een houten lat. De houten lat hang je vervolgens zelf op de juiste plek.

slaapkamer Bron: Trendcenter

Maat kleed

Afhankelijk van de plek kan je kiezen voor een heel groot kleed of een klein kleedje aan de muur. Kies je ervoor om een kleed boven je bed te hangen, kan je kiezen voor een heel groot kleed maar wil je het boven het kastje in de woonkamer kan je ook een kleine versie ophangen. In kinderkamers is het bijvoorbeeld leuk om een kinderkleed in de vorm van een leeuw of zebra aan de muur hangen.

kinderkamer Bron: Smallable

Hoofdfoto: Bron: turbulences

Zie ook:
- Shop the look: warme woonkamer met stoere twist
- Inspiratie: picknicken binnenshuis
- Trend: maximalisme in het interieur

 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...