Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Koken & Tafelen

Inspiratie: picknicken binnenshuis

geschreven door Tessa
Inspiratie: picknicken binnenshuis

Krijg jij van die koude dagen ook heimwee naar de zomer? Wij in ieder geval wel! Heerlijk buiten picknicken in de zomerzon, we snakken ernaar! Helaas kunnen we de zomerzon niet terug toveren, maar die picknicktafel wel. Een binnen variant dan. Wij kwamen vandaag dit toffe exemplaar tegen en wilde 'm graag met je delen. Kijk gauw mee ter inspiratie.

Vrolijke gele keuken

De picknicktafel wijkt iets af van het welbekende traditionele exemplaar. De bankjes zijn bij dit leuke setje niet aan elkaar vastgetimmerd, maar verdeeld in drie losse stukken; De tafel en de twee bankjes. Door dezelfde houtkleur vormen ze bij elkaar toch nog een geheel.

Vrolijke gele keuken

In het natuurlijke thema van de eetkamer, bestaande uit neutrale tinten en veel groene accenten past het picknick-idee van de tafel er perfect bij. De beige kleur van de gordijnen gaat prachtig samen met het houten materiaal van de tafelset. En heb je het rotan stoeltje aan de kop van de tafel al gezien? Staat goed, hè!

Vrolijke gele keuken

De eetkamer is afgestyled met keukenaccessoires in hetzelfde, natuurlijke thema. De kommen op tafel hebben prachtige zachte gele en groene kleuren en het kussentje op de bank sluit hier mooi op aan. Zo hebben de eigenaren van dit huisje een heerlijk buiten-binnen gevoel gecreëerd!

Vrolijke gele keuken Bron: Ingredients LDN

Zie ook:
-Zo combineer je natuurlijke materialen met elkaar
-Hier moet je op letten bij het kopen van een eettafel
-Hier moet je op letten bij het kopen van eetkamerstoelen

 
 
Slaapkamer

4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

geschreven door Julia
4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur

Donkere kleuren passen perfect bij de winter. Ze zijn super sfeervol en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. De slaapkamer is heel geschikt voor donkere tinten. Ben jij van plan een donkere kleur in de slaapkamer aan te brengen, maar ben je er nog niet helemaal over uit we...

meer...