Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

Inspiratie: interieurs met groene velvet items

geschreven door Julia
Inspiratie: interieurs met groene velvet items

Velvet is de laatste jaren razend populair en dat is niet zo gek, want het is heerlijk zacht materiaal en geeft een luxe uitstraling aan je interieur. Daarnaast is groen ook al jaren populair. Wat nou als je deze twee dingen combineert? Hieronder laat ik je een aantal interieurs zien met groene velvet items!

Woonkamer

Een groene velvet bank in je woonkamer vormt een echte eyecatcher. Hieronder zie je twee verschillende voorbeelden van hoe je 'm kunt combineren. Het eerste interieur is heel licht, waardoor de bank er echt uitspringt. Het tweede interieur heeft juist donkere muren, waardoor de bank als het ware samensmelt met de omgeving. Wat je verder ziet, is dat groen velvet heel mooi te combineren is met goud. Het materiaal is van zichzelf al chic en goud versterkt dit nog meer. Ook kun je natuurlijk denken aan een fauteuil, sierkussens, een plaid of vloerkleed van velvet in de woonkamer.

woonkamer met groene velvet bankBron: janniolssondeler

woonkamer met groene velvet bankBron: houselust

Eetkamer

Heel populair zijn ook de velvet eetkamerstoelen. Combineer ze met andere kleuren, of ga voor enkel groene stoelen. Bij de derde afbeelding hieronder is enkel voor een sierkussen gekozen. Ben je bang dat het materiaal vies wordt? In deze blog lees je hoe je dit materiaal onderhoudt. Voor de meest chique look kun je de stoelen combineren met een marmeren of glazen eettafel. Wil je juist contrast creëren? Ga dan voor een robuuste houten eettafel zoals hieronder.

groene velvet eetkamerstoelenBron: miloudv

groene velvet eetkamerstoelenBron: swollywoods

eetkamer met groen velvet kussenBron: indenboomgaard

Slaapkamer

Misschien is dit nog wel de meest logische plek voor dit heerlijke zachte materiaal. Helemaal chic is het wanneer dit materiaal gecapitonneerd is, dus wanneer er plooien in de stof gemaakt worden in een ruitenpatroon. Daarom oogt het bed hieronder extra chic. De foto's hieronder laten daarnaast zien dat velvet groen zowel met warme, als koele tinten te combineren is. Je kunt er dus alle kanten mee op!

groen velvet bedBron: madaboutthehouse

groen velvet beddengoedBron: avestyles

Zie ook:
-De allerleukste velvet items van dit moment
-Zo style je de velvet schoolstoelen
-Velvet stoelen onderhouden doe je zo

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...