Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Inspiratie: interieurs met retro accenten

geschreven door Demi
Inspiratie: interieurs met retro accenten

Retro of vintage items in het interieur is ouderwets? Ik bewijs je het tegendeel! Je kunt namelijk een paar accenten toevoegen aan je interieur die niet van deze tijd zijn, maar daarom juist de eyecatcher in jouw interieur worden! Dus haal die oude bijzettafel van zolder, neem die kist van je opa of oma aan en shop wat meer in tweedehandswinkels. In deze blog laat ik je zien hoe je deze items het beste kan combineren!

woonkamer vintage retro
Bron: Rattelschneck

Leren koffer als bijzettafeltje

Deze leren koffer is een perfect voorbeeld van een vintage item die meerdere functies heeft. Je kunt zo'n koffer gebruiken om spulletjes in op te bergen, maar ook als klein bijzettafeltje. Rattelschnek heeft de koffer gecombineerd met een leren vlinderstoel en planten!

woonkamer vintage retro
Bron: DeOudeDeurklinken

Deurklinken!

Ja je moet ook denken aan de deurklinken, ze kunnen je look compleet maken en net even wat meer sfeer toevoegen. DeOudeDeurklinken heeft een prachtig aanbod van verschillende deurklinken! Je kunt deze bijvoorbeeld combineren in een industrieel, Scandinavisch, minimalistisch en landelijk interieur. Daarnaast is er ook nog genoeg keuze aan wc/badkamer sloten, raamsluitingen en raamuitzetters.

woonkamer vintage retro
Bron: Suussuiker

Retro-item als eyecatcher!

Wauw! Hoe mooi is dit item van onze Binnenkijker Suussuiker? Een typemachine is natuurlijk niet makkelijk om aan te komen, maar als je een beetje creatief bent kun je vast zulke items vinden in tweedehandswinkels of je kiest voor één van de items hieronder!

woonkamer vintage retro
Bron: anneke_muybienblog

Oma's fauteuil

Oude meubels uit de familie nooit weggooien! Je kunt meubels namelijk altijd op pimpen door het een nieuw kleurtje te geven of te combineren met andere hippe items! Onze Binnenkijker anneke_muybienblog heeft deze prachtige stoel bijvoorbeeld leuk weten te stylen binnen haar interieur, we love it!

Zie ook:

- Zo creëer je een industriële keuken in een handomdraai
- Geborgenheid bij restaurant Kluis in Amsterdam
- Binnenkijken in dit stylish interieur met vintage accenten

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...