Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Tuin

Inspiratie: kamperen in je eigen achtertuin

geschreven door Maartje
Inspiratie: kamperen in je eigen achtertuin

Er is een kans dat op vakantie naar het buitenland er dit jaar even niet in zit. Het kan natuurlijk ook dat je sowieso liever thuis blijft. Gelukkig er zijn genoeg ideeën om thuis toch een beetje het vakantiegevoel te krijgen thuis. Maak je eigen vakantieparadijsje van je achtertuin en ga er lekker kamperen.

Redcliffs Kampeertent 2 personen donker en koel
Prijs onbekend
Festbox: alles in één kampeerpakket
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend

Orange85 Pop-up tent 2 persoons
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend

Tuin gezellig maken
Voor je een tent gaat neerzetten in de tuin is het wel zo leuk om de omgeving ook een beetje gezellig te maken. Het is ten slotte de bedoeling dat je meer buiten gaat leven dan binnen, net als met echt kamperen. Zorg voor een fijn zitje waar je kunt relaxen en eten en een plek waar je eten kunt maken, bijvoorbeeld een barbecue. Als je veel buiten bent, is buitenverlichting ook belangrijk. Helemaal als je 's avonds nog voor de tent kaartspelletjes speelt. Misschien heb je al wat buitenlampen, maar met een lichtsnoer en wat kaarsen wordt het nog knusser.

kamperenBron: jolan1964 via HomeDeco Binnenkijken

Kampeerplek inrichten
Zorg voor een goede plek waar de tent kan staan. Meestal is dit op een stukje gras. Zorgt voor leuke verlichting, een plekje om voor de tent te zitten en vergeet de binnenkant van de tent niet. Als het onwijs lekker weer is en jij een trampoline in de tuin hebt, kun je hier ook een fijne slaapplaats van maken. Span wat doeken over de trampoline heen, leg wat kussens en dekens neer en je kunt hier heerlijk slapen.

Buitenactiviteiten
Zet wat leuke buitenactiviteiten klaar om te doen. Dit kan van alles zijn! Denk aan een opblaaszwembad of leuke spelletjes. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende zwembaden te verkrijgen dat het niet heel veel meer uitmaakt hoe groot jouw tuin is. Als het niet regent en je houdt ervan om een filmpje te kijken, maak dan een openluchtbioscoop. Met al deze dingen wil je eigenlijk niet meer naar binnen.

kamperenBron: interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:

- Met deze items maak je de kinderkamer gezellig
- Dit is de leukste tafeldecoratie van nu
-5 tips om een nieuwbouwhuis sfeervol te maken

 
 
Koken & Tafelen

Shop the look: witte eetkamer met donkere meubels

geschreven door Mara
Shop the look: witte eetkamer met donkere meubels

Op onze HomeDeco Binnenkijken App worden dagelijks de mooiste interieurfoto's geplaatst van Nederlandse interieurliefhebbers. Zo plaatste Lotscreativity onlangs foto's van haar prachtige interieur - en wij waren direct verliefd!De basis van dit interieur is heel licht: witte m...

meer...