Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Inspiratie om je wandplanken mooi te stylen

geschreven door Rosa
Inspiratie om je wandplanken mooi te stylen

Vind jij het ook lastig om je wandplanken mooi te stylen? Zet je ze te vol of zijn ze juist te leeg? Met een paar simpele aanpassingen kun je namelijk al een groot verschil maken! Zo verander je jouw wandplanken binnen no-time in hét pronkstuk van je interieur.

Fotolijstjes

Wandplanken zijn dé manier om je fotolijstjes uit te stallen. Vul ze met de vrolijkste familiefoto's, zet ze een beetje schuin en voor elkaar op de wandplank en je creëert direct een gezellige sfeer. Extra leuk om verschillende fotolijstjes te gebruiken voor een speelse sfeer. Vind je dat een beetje te druk? Je kunt ook heel goed verschillende oude fotolijstjes in dezelfde kleur schilderen voor een rustig maar grappig effect.

Kruiden

De wandplanken in de keuken zijn de perfecte plaats voor al je (verse) kruiden. De groene plantjes staan ontzettend gezellig in de keuken. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend fijn om lekker met verse kruiden te koken.

wandplanken Bron: Planete Deco

Voorraadpotten

Naast kruiden zijn natuurlijk voorraadpotten onmisbaar in de keuken. Vul ze met pasta, rijst, suiker enzovoorts. Extra leuk om glazen voorraadpotten neer te zetten, zo zie je precies hoeveel je ergens nog van hebt en het staat natuurlijk erg leuk.

Posters

Weet jij ook niet zo goed wat je met je mooie posters moet doen? Zet ze dan eens op de wandplanken! Dit staat super stylish én je hoeft geen extra gaten in de wand te boren voor de posters. Handig!

wandplank Bron: @beautifulhomesinthenorth

Ornamenten

Hoe leuk is het om verschillende ornamenten op je wandplanken tentoon te stellen? Je kunt hier natuurlijk flink mee spelen. Zet ornamenten met verschillende hoogtes en vormen kris kras door elkaar. Zet er ook bijvoorbeeld eens een klok in, dit is een onverwacht element waardoor je wandplank direct een eyecatcher wordt.

Planten

Uiteraard staan de kamerplanten ook tussen deze stylingtips. Kamerplanten staan namelijk zo vrolijk en maken van een huis een echt thuis. Combineer verschillende plantjes met elkaar, laat wat planten nonchalant over de wandplank hangen en speel met verschillende hoogtes.

wandplank Bron: My Scandinavian Home

Spiegels

Vooral in een kleine ruimte is het een goed idee om spiegels op de wandplanken uit te stallen. Spiegels weerkaatsen namelijk het licht, hierdoor lijkt een ruimte groter. Daarnaast is een spiegel handig om te checken hoe je eruit ziet en is het ook nog eens een stylish accessoire.

Bron hoofdfoto: Binnenkijken bij zwart_wit_wonen

Zie ook:
- Inspiratie om je bank mooi te stylen
- Met deze planken maak je je eigen tafel of wandplank op maat
- 6x keukens met houten wandplanken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...