Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Koken & Tafelen

Inspiratie: originele wandtegels in de keuken

geschreven door Iboya
Inspiratie: originele wandtegels in de keuken

Hoe zorg je ervoor dat je keuken een echte eyecatcher wordt? Juist: door originele wandtegels! De wandtegels die je in de keuken gebruikt, bepalen de sfeer in de keuken. Zo zorgen gekleurde tegels bijvoorbeeld voor een vrolijke look. Er zijn veel soorten tegels voor in de keuken, van printjes tot kleuren tot vormen. Ik laat je wat verschillende wandtegels zien ter inspiratie. Kijk mee!

Tegeltableaus


Een tegeltableau is een afbeelding/schilderij dat verdeeld is over meerdere tegels. Zo zijn er veel verschillende afbeeldingen. Van kreeften en vissen tot kippen en koeien. Een tegeltableau maakt je keuken echt uniek. Een simpele keuken wordt meteen super tof door tegeltableaus. En wist je dat je tegeltableaus niet alleen in de keuken hoeft te gebruiken? ze kunnen ook heel leuk in de badkamer!

Tegeltableau visBron: 1000graden via binnenkijken

Tegeltableau kreeftBron: 1000graden

Tegeltableau koeBron: 1000graden

Vormen

De tegels in de keuken hoeven niet altijd vierkant te zijn. Je hebt namelijk nog meer vormen. Alleen al een andere vorm tegel zorgt voor een originele keuken. Daarnaast kun je de tegels ook anders plaatsen zoals bijvoorbeeld in een vissengraadpatroon. Wees creatief en speel wat met de plaatsing en vormen van de tegels.

Turquoise wandtegels keukenBron: atlantamagazine

blauwe keukenBron: realhomes

Keuken met ronde wandtegelsBron: interiordesignshome

Printjes

De tegels met verschillende printjes zijn ook hartstikke leuk. Tegels met drukke printjes staan vaak mooi met een minimalistische keuken. Je hebt veel soorten printen. Tegels die je nu steeds vaker ziet zijn Portugese tegeltjes. Deze hebben ook een drukke print. Dit geeft een vrolijke sfeer en fleurt de hele keuken op.

Portugese keukentegelsBron: homeisd

Zwart wit keukenBron: cococozy

Gekleurde tegels

De gekleurde keukentegels kunnen niet missen in dit rijtje. Met gekleurde tegels in de keuken weet je zeker dat jouw keuken een eyecatcher wordt. Kies een kleur dat bij je keuken past. Zet er wat keukenapparaten neer in een kleur die er mooi bij past en je keuken ziet er fantastisch uit!

Groene keukentegelsBron: davidgoliath

Roze keukentegelsBron: domino

Gekleurde keukenBron: planete-deco

Zie ook:
- 9 redenen waarom je meer planten moet aanschaffen
- Inspiratie: 8x interieurs met een touch of gold
- Inspiratie: trendy zitzakken in huis

 
 
Koken & Tafelen

Inspiratie: kruidenrek in de keuken

geschreven door Iboya
Inspiratie: kruidenrek in de keuken

De kruidenpotjes mogen best gezien worden in de keuken. Haal ze uit de lades en kastjes vandaan en stop ze in een kruidenrek! Hartstikke handig en het staat ook nog eens ontzettend leuk. Wandrek Houd je niet van een vol aanrecht? Maar wil je toch je kruidenpotjes bij de hand...

meer...