Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Inspiratie: pampasgras in verschillende ruimtes

geschreven door Julia
Inspiratie: pampasgras in verschillende ruimtes

Eind vorig jaar schreven wij al een blog over pampasgras, omdat dit een grote trend is dit jaar. Deze plant is zowel ongedroogd als gedroogd te koop, maar vooral de ongedroogde variant is populair. Ben jij net zo weg van deze trend als wij? Hieronder laat ik zien hoe je pampasgras kunt stylen in verschillende ruimtes!

In de woonkamer

Er zijn superveel plekken in de woonkamer waar je pampasgras kunt neerzetten. Denk aan de salontafel, de tv kast, de eettafel, de salontafel en op middelhoge kasten. Daarbij heb je de keuze om voor een aantal pluimen te gaan (zoals hieronder op de foto), of bijvoorbeeld voor twee hele volle (zoals op de tweede foto). Ook bepalend is de keuze van de vaas. Ga je voor een glazen vaas die zoveel mogelijk van het pampasgras laat zien, of voor een dichte vaas waardoor de stengels verborgen blijven? Wist je trouwens dat het gras in verschillende kleuren te verkrijgen is?

pampasgras in de badkamerBron: styledbymarit

pampasgras in de badkamerBron: thuisbijmij

tv kast met pampasgrasBron: jeanettevanluyck

pampasgras woonkamerBron: noordenzoet

In de slaapkamer

Ook in de slaapkamer heb je diverse opties als het gaat om het neerzetten van pampasgras. Denk aan je nachtkastje, je (lage) kledingkast of op een bankje. Heb je een staande of laaghangende spiegel? Zet er een vaas bij met pampasgras. Dit staat erg leuk en je hebt meteen een soort decoratiehoekje gecreëerd. Ook kun je een vaas op de grond naast je bed zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos. De pluimen passen trouwens in elk interieur omdat de uitstraling erg neutraal is.

nachtkastje met pampasgrasBron: thehomestoriesnl

tv kast met pampasgrasBron: mdliving

bank met pampasgrasBron: thehomestoriesnl

In de badkamer

Dit is misschien de minst voor de hand liggende plek om je pampasgras neer te zetten, maar zeker niet de minst leuke plek. Het staat prachtig op de wastafel, in het raamkozijn en bij de tweede foto hieronder is het zelfs ter decoratie op het badkuiprekje gezet. Zoals je ziet kun je alle kanten op. Experimenteer ermee en kijk wat het beste in jouw interieur staat.

pampasgras in de badkamerBron: thestables

pampasgras in de badkamerBron: thuisbijmij

Zie ook:
-Trend: pampas pluimen in je interieur
-Dit zijn de leukste interieurs met droogbloemen uit de Binnenkijkers
-16 manieren om je planten te etaleren

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...