Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Planten

Trend: pampas pluimen in je interieur

geschreven door Mara
Trend: pampas pluimen in je interieur

Kamerplanten zijn al een tijdje razend populair in het interieur. Maar de laatste tijd zien we iets anders uit de plantenhoek veel terugkomen, namelijk gedroogd pampasgras! Een onwijs leuke trend vinden wij, want pampas pluimen geven een warme en natuurlijke look aan je interieur. Kijk mee!

Pampas pluimen
Pampasgras is een grote grassoort die aan zijn toppen grote, witte pluimen krijgt. Momenteel zien we de plant vooral veel gedroogd, binnen in het interieur.

De pluimen geven je interieur een natuurlijke look en het past perfect bij de bohemien en Scandinavische woonstijl. Zet meerdere pluimen in een transparante vaas voor een minimalistische look, of juist in een kleurrijke vaas om een ware eyecatcher te creëren.

Een groot voordeel is natuurlijk dat gedroogd pampas geen verzorging nodig heeft - dus ook heel geschikt voor interieurliefhebbers zonder groene vingers! ;-)

pampas pluimenFoto: StyledbyMarit

pampas pluimenFoto: StyledbyMarit

Zie ook:
- 4x zo style je een slaapkamer met een donkere muur
- 8x het bewijs dat je de hal ook heel mooi kunt stylen
- Inspiratie: verfris je kastenplanken

 
 
Meet the team

Meet the team: Dorien

geschreven door Marie-Louise
Meet the team: Dorien

"Ik houd wel van een industriële woonstijl met een vintage touch. Dit in combinatie met veel planten maakt mij erg gelukkig!" Dorien - Backoffice Medewerkster bij HomeDeco Deze week leren we onze Dorien wat beter kennen. Dorien werkt alweer twee en half jaar bij HomeDeco. Niet alleen zorgt Dor...

meer...