Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Werkplek

Inspiratie: stijlvolle thuiswerkplekken uit onze Binnenkijkers

geschreven door Julia
Inspiratie: stijlvolle thuiswerkplekken uit onze Binnenkijkers

Het inrichten van een thuiswerkplek kan best lastig zijn. Een goed bureau en een comfortabele bureaustoel zijn natuurlijk de basis hiervoor, maar als interieurliefhebber wil je toch het liefst dat deze plek enigszins aansluit bij de rest van je interieur. Kan je nog wel wat inspiratie gebruiken voor het stylen van jouw thuiswerkplek? In deze blog laat ik je een aantal stijlvolle thuiswerkplekken uit onze Binnenkijkers zien en vertel ik je hoe je deze kunt decoreren.

Wandrek of -plank
Eén van de meest geliefde items bij thuiswerkplekken is toch wel een wandrek of wandplank. Niet zo gek ook, want ze zijn in elke ruimte een leuke toevoeging en je kunt ze om de zoveel tijd weer anders decoreren. Gebruik ze om leuke posters, plantjes of handige kantoorspullen op te zetten.

thuiswerkplekBron: Interiorby_anne via HomeDeco Binnenkijken

Wanddecoratie
Bijzondere items aan de wand zijn niet alleen leuk voor de woon- en slaapkamer maar ook voor de thuiswerkplek! Het maakt deze plek direct wat unieker. Laat de items terugkomen in de rest van je interieur om er één geheel van te maken.

thuiswerkplekBron: Joanhoogma via HomeDeco Binnenkijken

Afbeelding
Met een grote poster, wandkleed of wanddoek is je thuiswerkplek in één keer klaar. Zo'n eyecatcher is een eenvoudige manier om je muur snel aan te kleden. Wie weet kan het je ook inspireren tijdens het werken!

thuiswerkplekBron: Soohme_ via HomeDeco Binnenkijken

Bureaulamp
Een goede bureaulamp mag niet ontbreken, maar in plaats van een standaardmodel kun je ook kiezen voor een exemplaar dat iets opvallender is. Hieronder is bijvoorbeeld een robuuste lampvoet gekozen, wat meteen veel sfeer aan de thuiswerkplek geeft.

thuiswerkplekBron: By_iloon via HomeDeco Binnenkijken

Manden
Heb je ruimte tekort bij je werkplek? Een aantal stijlvolle opbergmanden staan niet alleen leuk maar zorgen er ook voor dat je al jouw spullen eindelijk een plekje kunt geven. Zet ze speels op de grond of ga voor kleinere manden die op een wandplank passen.

thuiswerkplekBron: Marjoleinbouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

Vloerkleed
Wil je je werkplek wat meer scheiden van de rest van de ruimte? Dan kan het helpen om een vloerkleed neer te leggen. Dit geldt vooral voor wanneer je werkplek zich in de woonkamer of slaapkamer bevindt en je dus meerdere functies in één ruimte hebt. Als je werkplek nog een beetje leeg is, is dit een leuke toevoeging!

thuiswerkplekBron: Livingstories via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Thuiswerken: 20x bureaustoelen die wél mooi zijn
-De leukste accessoires voor jouw werkplek
-5 veelgemaakte fouten bij het inrichten van een thuiswerkplek

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...