Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Deze interieurtrend mag je niet missen in 2022!

geschreven door Tess
Deze interieurtrend mag je niet missen in 2022!

Een trend ontstaat door een verandering in de tijd, cultuur, wensen en behoeftes van de mens; ook in de interieurwereld. De zorgelijke tijd waarin we zitten, onder andere door de pandemie, is zo'n verandering. Een woontrend die hieruit voort is gekomen, heet 'Transparant Remedy'. In deze interieurtrend staat levensvreugde centraal en zul je veel creativiteit en humor terugzien. Just what we needed!

Je leest in deze blog alles over deze trend en hoe je hem toepast in jouw eigen interieur. Kijk je mee? Je shopt ook gelijk dé items die onze dag gelijk helemaal goed maken.

Inspiratie

We zijn toe aan positiviteit en luchtigheid. We willen dingen graag met een korreltje zout nemen en meer tijd besteden aan activiteiten die we écht leuk vinden. Mentale gezondheid is belangrijker dan ooit en we zijn toe aan een 'geneesmiddel', vandaar: Transparant Remedy.

interieurtrend-transparant-remedyBron: INretail

Kleurgebruik

Net zoals kleur belangrijk is in een interieur, is kleur ook zeker een belangrijke factor in deze woontrend. We weten nu dat de trend om positiviteit en vrolijkheid draait. Het is dan ook vast geen verrassing dat er veel gebruik wordt gemaakt van pasteltinten en felle neon kleuren. De basis van het interieur is wit. Dit visualiseert de transparantie in de trend.

interieurtrend-transparant-remedy-pastelBron: In the Mood via HomeDeco

Materiaalgebruik

De transparantie komt ook terug in het materiaalgebruik; dit is geïnspireerd op de transparantie van water en gel. Je kunt daarbij denken aan gekleurd glas, hoogglans keramiek, spiegelende voorwerpen en kunststof. Deze materialen in combinatie met de bovengenoemde kleuren zorgen voor een 'waterig' effect.

interieurtrend-transparant-remedy-materiaalgebruikBron: Mica Decorations via HomeDeco

Vormen

In de Transparant Remedy trend worden een paar strakke lijnen aangevuld met vooral heel veel organische en ronde vormen. Het interieur wordt hierdoor dynamisch en er ontstaat een ontspannen sfeer. Vul deze vormen aan met wat gekke accessoires voor het complete plaatje. Een interieur met een knipoog! 😉

interieurtrend-transparant-remedy-vormenBron: In the Mood via HomeDeco

Zie ook:
- Dit zijn de tuintrends van 2022
- Haal voorzichtig de lente trends in huis
- Deze 5 interieurtrends kan jij in 2022 verwachten

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...