Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Planten

Interieurtrend: planten terrarium

geschreven door Iboya
Interieurtrend: planten terrarium

Houd jij ontzettend veel van planten maar vind je het lastig om ze te verzorgen? Neem dan een planten terrarium! Deze planten zorgen gewoon voor zichzelf dus je hoeft bijna niks te doen. Daarnaast is het ook nog superleuk voor in je interieur!

Planten terrarium

Een planten terrarium heeft bijna geen verzorging nodig. Dit komt doordat je het terrarium afsluit. Hierdoor ontstaat er eigenlijk een mini ecosysteem. Het water verdampt en druppelt langs de fles of pot weer terug de grond in. Wanneer een blad verdort, wordt dat weer omgezet in voeding en zo gaat dat door. Een planten terrarium kan dus heel lang blijven leven. Het enige waar je op moet letten is dat je het terrarium niet vol in de zon zet, maar dat je planten toch veel licht krijgen. Het terrarium is zelfvoorzienend waardoor het systeem er per dag anders bij kan staan. Zo kan het zijn dat er soms wat condens op het glas zit of dat er plantjes doodgaan. Maar geen zorgen, dat hoort erbij! Dit maakt het juist zo leuk.

planten terrariumBron: growingspaces

Vazen, potten of flessen
Planten terrariums zie je overal in verschillende vormen en formaten. Zo heb je ze in vazen, potten en flessen. Daarnaast zijn ze er in verschillende groottes. Alles is goed zolang je ze maar kunt afsluiten. De planten terrariums kun je gemakkelijk zelf maken, maar je kunt ze uiteraard ook kant en klaar kopen😉

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: nomato

Lampen
De terrariums staan supertof in je interieur. Het geeft een bijzondere en unieke look. Je hebt ook terrariums met een lampje erin. Dit zorgt voor een nog toffer effect. Zet de planten terrariums in de vensterbank, op een bijzettafel of op een andere leuke plek. Combineer hem bijvoorbeeld met normale planten. Dit unieke product is een echte eye-catcher, dus geef 'm een mooi plekje!

planten terrarium lampBron: Spruitje

verschillende planten terrariumsBron: 2bandco

Zie ook:
- Maak met behang een statement
- Zo maak je het kleinste kamertje in huis stijlvol
- Trend: grote hanglampen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...