Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Interieurtrend voor 2019: spice it up

geschreven door Rosa
Interieurtrend voor 2019: spice it up

Wij volgen graag de interieurtrends op de voet. Niets is leuker dan door woonmagazines bladeren, Pinterest afstruinen en natuurlijk uren door Instagram scrollen. Doordat wij bovenop de trends zitten, kunnen we al een kleine voorspelling maken voor het nieuwe jaar. Een trend die we nu al langzaam zien opkomen is de trend waarbij de kleuren van specerijen en de herfst worden gebruikt.

De rijke kleuren van de specerijen en herfst vormen een warm geheel. In de herfst struinen we ook graag buiten door de bossen, alleen de mooie kleuren zijn al reden genoeg. Waarom zou je dat warme kleurenpalet alleen buiten houden als je 'm ook gewoon binnen kan doorvoeren?

warme-kleuren-interieur Bron: Happyshappy

Pak groots uit met vloerkleden, kussens, plaids en accessoires in de rijke kleuren van de herfst en specerijen. Combineer deze met meubels in een neutrale tint zodat je een rustige basis houdt. Als je liever voor meubilair in de warme specerij-tinten gaat, houd de accessoires dan rustig voor het mooiste resultaat. De warme kleuren geven je automatisch een geborgen gevoel.

Als je toe bent aan een nieuwe kleur op de wanden, overweeg dan ook eens deze warme tinten. De vaak ietwat gewaagde kleuren staan namelijk prachtig! Het is dan ook niet geheel toevallig dat Flexa's kleur van het jaar Spiced Honey is.

warme-kleuren-interieur Bron: Flexa

Kleurencombinaties

Om de specerij-tinten helemaal tot z'n recht te laten komen, is het belangrijk om rustige elementen in je interieur te hebben. Dus óf een rustige basis óf rustige accessoires. Complimenteer de warme tinten ook met contrasterende kleuren zoals zwart of wit voor een extra krachtig resultaat. Om een mooi geheel te krijgen voeg dan ook een kleur toe die je niet direct uit de natuur kan halen. Denk aan oudroze of koper voor een verfrissende twist.

warme-kleuren-interieur Bron: jasica.bloggo

Materialen

Om je interieur écht onder te dompelen in deze warme trend, kies dan ook voor warme materialen! Wol, fluweel, katoen... Hoe zachter & aaibaaider hoe fijner het in je interieur is. Door én warme kleuren én warme materialen te gebruiken, creëer je een fijne ruimte waar je optimaal kunt relaxen.

warme-kleuren-interieur Bron: Leseclaireuses

Kamerplanten

Uiteraard blijven we de kamerplanten nog steeds zien! Wel gaan we deze met een iets andere twist terugzien. We gaan meer terug naar de jaren zeventig en kiezen kamerplanten in warme tinten. Denk aan binnenplanten met mooie diep paarse, rode of oranje bladeren. Experimenteer ook eens met de bloempotten waar de planten instaan. Combineer een paarse kamerplant eens met een oranje of okergele pot voor een frisse look.

warme-kleuren-interieur Bron: That Nordic Feeling

Slaapkamer

Deze interieurtrend kun je supergoed in de slaapkamer doorvoeren! Schilder een wand in een mooie specerij-tint en geef voor een verrassend effect direct de kast ook een likje verf in een warme specerij-tint. Maak je bed op met kleuren als okergeel, warm rood, kaneelbruin en donkerpaars. Ga voor een oudroze plaid voor een speelse twist.

warme-kleuren-interieur Bron: The Design Chaser

Zie ook:
- Budget shopping: 12 vloerkleden onder €200
-Zo kies je een vloerkleed uit
-De leukste vloerkleden voor de kinderkamer

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...