Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Je interieur herfst-klaar maken met een klein budget

geschreven door Rosa
Je interieur herfst-klaar maken met een klein budget

Nu het eindelijk wat kouder is in Nederland, is dat het perfecte excuus om je interieur om te gooien! Met het nieuwe seizoen komen natuurlijk ook de nieuwste trends. Deze willen we het liefst direct door het hele huis toepassen. Maar, helaas is het een dure hobby om ieder seizoen je huis een complete make-over te geven. Daarom heb ik een aantal budget tips opgesteld waarmee je je huis toch een compleet andere uitstraling kunt geven zonder direct je hele maandsalaris kwijt te zijn.

Planten & bloemen

Ieder huis wordt pas echt een thuis zodra er planten en bloemen aanwezig zijn. Deze budget-oplossing is dus ook ideaal voor de omschakeling naar een herfstinterieur. Door mooie herfstplanten neer te zetten en eens in de zoveel tijd een mooi herfstboeket krijg je direct en herfst-look in huis.

interieur-herfst-klaar-maken Bron: My Scandinavian Home

Kaarsen, kandelaars & lantaarns

Haal de kaarsen, kandelaars en lantaarns maar weer tevoorschijn. Deze items zijn perfect voor een herfstinterieur. Omdat het weer vroeg donker wordt, kun je in de avonduren wel wat extra sfeerverlichting gebruiken. Als je accessoires een seizoen lang opbergt, ben je weer blij ze te zien zodra je ze weer tevoorschijn haalt en geef je je interieur direct een andere look. In de zomer zul je namelijk veel minder kandelaars in huis hebben staan dan in de herfst en winter.

interieur-herfstklaar-maken Bron: Domino

Sierkussens & plaids

Deze kleine aanpassing kan zo'n groot verschil maken. Kies warme kleuren en verschillende stoffen voor de herfst. Ga los met printjes en verschillende structuren voor een speels effect. Plaids & sierkussens zijn er voor ieder budget. Hier kun je het zo duur maken als je zelf wilt! Helemaal als je voor kussenhoezen kiest in plaats van complete sierkussens kun je met een klein budget grote aanpassingen maken. Deze berg je weer gemakkelijk op als je het zat bent en wisselt ze in een handomdraai weer om naar een compleet andere look. Daarnaast zijn kussens en plaids onmisbaar in een knus herfstinterieur.

interieur-herfstklaar-maken Bron: wolletjebol

Huisgeur

Bij de herfst horen warme, kruidige geuren. Om je interieur helemaal herfst-klaar te maken, is het fijn om voor een huisgeur te kiezen die ook bij het seizoen hoort. Als je dit doet in de vorm van geurkaarsen dan heb je twee vliegen in één klap. Maar ook geurstokjes doen het perfect in het najaar.

Zie ook:
- Met deze tips heb jij binnen no time een knus interieur
- Binnenkijken bij een knus en rustiek landhuis
- Shop the look: knus, Scandinavisch interieur
- Dit interieur is klaar voor de herfst

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...