Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Koffiehoek in de keuken

geschreven door Iboya
Koffiehoek in de keuken

Deze blog is voor de koffieliefhebbers onder ons! Een lekkere kop om ’s ochtends rustig wakker te worden of ’s avonds na het eten. Niks zo lekker om thuis je koffie te drinken. Een goede koffie maak je natuurlijk niet tussen de rommel in de keuken, maar daar heb je een speciaal plekje voor gemaakt. Het hoekje zo ingericht om je perfecte kopje koffie te kunnen zetten.

Koffiezetapparaten

Voor jouw koffiehoek is het koffiezetapparaat natuurlijk het pronkstuk. De koffiezetapparaten worden steeds mooier en geavanceerder. Een koffiezetapparaat is de eyecatcher van jouw koffiecorner. Ga je voor een super luxe koffiezetapparaat of juist voor ééntje met een retro look? Als de apparaten er mooi uitzien is dat natuurlijk een pluspunt, maar het belangrijkste is dat het lekkere koffie zet, dus houdt dat ook goed in de gaten bij het maken van jou koffiehoek.

stijlvolle koffiehoek keukenBron: bloglovin

Voorraadpotten

De koffiebonen, koffiecupjes en suiker moet je ergens kunnen opbergen, daar zijn voorraadpotten handig voor. Voorraadpotten zijn daarnaast ook nog ontzettend leuk voor in de koffiehoek. Neem bijvoorbeeld potten met leuke kleurtjes, misschien wel in dezelfde kleur als je koffiezetapparaat. Glazen voorraadpotten zijn ook leuk voor in de koffiehoek. Hier kun je bijvoorbeeld koekjes in doen! Want die zijn natuurlijk ook onmisbaar😉.

voorraadpottenBron: wayfair

Koffiekopjes

Het drinken van koffie wordt nog leuker als het in mooie kopjes zit. De koffiekopjes kun je op leuke manieren neerzetten of ophangen in de koffiehoek. Neem kopjes met een printje, kleurtje op grappige teksten.

koffiehoek keukenBron: homebnc

Decoraties

De koffiehoek is leuk te decoreren. Hang bijvoorbeeld bordjes op met "coffee". Het is ook leuk om krijtverf te gebruiken waar je allerlei leuke teksten op kunt schrijven, zoals op de foto! Zet verder een bakje met koffielepels neer, de voorraadpotten, een blik met koekjes. Maak er een gezellig hoekje van met de belangrijkste benodigdheden.

Koffiehoek keukenBron: casahaus

Zie ook:
- Zo maak je het kleinste kamertje in huis stijlvol
- Maak met behang een statement
- 5x keukens met een kookeiland

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...