Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Kunst in huis à la 2021

geschreven door Tess
Kunst in huis à la 2021

Kunstliefhebber of niet: het is altijd een goed idee om die ene lege muur in huis op te vullen met kunst. Je kunt natuurlijk gaan voor een prachtig klassiek schilderij als eyecatcher. Is dit niet helemaal jouw stijl? Tegenwoordig zijn er zoveel andere manieren om kunst in huis te halen. Weten hoe je dit doet à la 2021? Lees dan snel verder!

Abstracte posters

Is het een vliegtuig of is het een vogel? Het idee van abstracte kunst is dat je het eigenlijk niet zo goed weet. Maar prachtig is het wel! We zien het in heel veel interieurs voorbij komen. Vaak worden deze posters gecombineerd met minimalistische houten lijsten. Daarmee passen ze perfect in een Scandinavisch interieur!

abstracte-kunst-splitlevelhomeBron: Splitlevelhome via HomeDeco Binnenkijken

Wanddoeken

Net even anders dan een poster of een canvas zijn wanddoeken. Je hebt ze met allerlei verschillende prints en je kunt ze daarom toepassen in elk interieur. Kies er bijvoorbeeld één met een afbeelding van planten voor een botanische sfeer. Liever rust creëren? Ga dan voor een stijlvolle, minimalistische illustratie.

wanddoeken-huizejolieBron: Huizejolie via HomeDeco Binnenkijken

Reliëf art

Een echte trend op dit moment is 'reliëf art'. We hebben er al eens een blog over gewijd. Dit is ook een vorm van abstracte kunst. Deze kunst heeft een 3D-effect en geeft jouw interieur dus letterlijk meer dimensie! We zien veel reliëf art in het wit. Ideaal voor de minimalisten onder ons. Maar ook de gekleurde varianten zijn super stijlvol.

relief-art-stylingbymanonBron: Stylingbymanon via HomeDeco Binnenkijken

Klassiekers, maar dan anders

Het meisje met de parel, de Nachtwacht of toch een van Gogh? Tegenwoordig zien we ze op allerlei manieren voorbijkomen. Een goede manier om toch de echte klassiekers in huis te halen, maar dan wel betaalbaar.

klassiekers-_moodiorBron: _moodior via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Kunst toevoegen aan je interieur
- Trending: reliëf art
- 20x wandkleden die de show stelen in je interieur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...