Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Leuke ideeën om de vensterbank te stylen

geschreven door Mara
Leuke ideeën om de vensterbank te stylen

Het huis inrichten met accessoires vind ik één van de leukste dingen om te doen! Vaasje hier, kandelaar daar. Toch weer even een andere setting proberen, een andere combinatie maken... Maar hoe leuk het ook is; soms zit je een beetje vast en ben je toe aan flink wat inspiratie. In deze blog focus ik dan ook op accessoires voor op de vensterbank, met leuke ideeën om de vensterbank te stylen.

In onderstaande interieurs wordt er met name veel gebruik gemaakt van planten en (kunst)bloemen, in mooie vazen en bloempotten. Een simpele manier om je vensterbank te stylen en ook direct meer levendigheid in je interieur te creëren! Ook kandelaars, dienbladen met kaarsen en tafellampen doen het altijd goed in het vensterbank, net als een stapel mooie boeken.

Wil je graag met meerdere accessoires werken op één vensterbank, dan is ons advies om óf voor veel variatie te gaan, óf juist voor ton sur ton te gaan. Met variatie bedoelen we bijvoorbeeld drie vazen in verschillende hoogtes, kleuren of materialen - zodat het een speels geheel wordt. Wil je liever een rustige look? Ton sur ton zorgt voor rust in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor drie dezelfde vazen die qua kleur perfect matchen met de muur, de kozijnen of bijvoorbeeld de bank. Een andere leuke optie is om voor slechts één accessoire te gaan, bijvoorbeeld een eyecatcher vaas met (kunst)bloemen.


vensterbank stylenBron: Inredningshjalpen

vensterbank stylenBron: Washplate via HomeDeco Binnenkijken

vensterbank stylenBron: Walthera via HomeDeco Binnenkijken

vensterbank stylenBron: CocolapineDesign

vensterbank stylenBron: Ingrid-437 via HomeDeco Binnenkijken

vensterbank stylenBron: CocolapineDesign

vensterbank stylenBron: Wonenbijmarissa via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Inspiratie: stukje plafond mee schilderen
- Kunst toevoegen aan je interieur
- 6x prachtige lichte keukens

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...