Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Leuke manieren om koper in je huis te gebruiken

geschreven door laura_

Leuke manieren om koper in je huis te gebruiken

Er zijn talloze manieren om koper toe te voegen aan je interieur. Met koper is het zelfs niet erg om er een tikkeltje te veel van te hebben, het staat altijd goed. Koper werkt het best tegen een effen achtergrond, zodat het niet te druk wordt. Hier zijn een aantal leuke manieren om koper in je huis te introduceren.

Verlichting
Koper wordt veel gebruikt in verlichting en terecht. Koperen verlichting past vooral goed in een licht, scandinavisch interieur. In een industrieel interieur doet koper het ook erg goed.

koper in huis Bron: Apartment 34

koper in huis Bron: A Style Album

In de keuken
Bij koper in de keuken denk je al snel aan een kraan van koper, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Wat dacht je van een koperen prullenbak, bestek, pannenset of koperen handvatten op de kastjes? Een koperen achterwand zoals op de foto kan natuurlijk ook!

In de slaapkamer
Koper kan ook ontzettend goed in de slaapkamer. Denk aan een koperen nachtkastje, nachtlampje, een make-up spiegel of een wasmand.

koper in huis Bron: Domino

Decoratie
Niet te vergeten, met koper kan geweldig gedecoreerd worden. Koperen kaarshouders, bakjes, vaasjes, klokken en bloempotten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

koper in huis Bron: Eslamoda

Zie ook:
-Shop the look: olijfgroene keuken met hout
-Shop the look: prachtige groen-gele slaapkamer
-De trend van 2019: behang met uitbundige print