Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Shop the look: olijfgroene keuken met hout

geschreven door Julia
Shop the look: olijfgroene keuken met hout

Als je van olijfgroen houdt is deze keuken echt wat voor jou. Door de olijfgroene kleur komen de gouden handgrepen extra mooi tot hun recht. Doordat er is gekozen voor matte verf, pakt het net wat stoerder uit dan glanzende verf. Het donkere hout van het aanrechtblad voegt warmte toe en de witte tegels zorgen ervoor dat het geheel niet te donker wordt. Kortom, een sobere, maar stijlvolle keuken. Wil je deze look in jouw eigen keuken creëren? Hieronder vind je een aantal items waarmee je dit kunt doen!

keuken olijfgroen hout

keuken olijfgroen hout

keuken olijfgroen hout

Op de wanden is een warm-grijze tint aangebracht die het geheel samenbrengt. In de keuken zijn wandplanken opgehangen die deze keuken een industrieel tintje geven. Ook het zwarte snoer van de lampen oogt industrieel. De planten zorgen voor wat meer kleur en geven een tropisch accentje. In de vensterbank staan allerlei accessoires die het geheel wat meer leven geven. En had je het rotan mandje al gespot dat bij het raam hangt? Een originele manier om handdoeken en theedoeken op te bergen!

keuken olijfgroen hout

keuken olijfgroen hout

keuken olijfgroen hout

Had je de visgraat-vloer al gespot? Deze voegt een hele hoop sfeer toe door het patroon en door de warme kleur. Ook de gouden accenten zorgen voor warmte. Niet alleen de handgrepen zijn goud, maar op verschillende plekken in deze keuken zijn heel subtiel gouden accenten toegevoegd, zoals de kandelaar en de lampen. Tot slot is er aandacht besteedt aan alle details. Had je bijvoorbeeld de stopcontacten al gezien? Deze zijn niet vierkant, maar ovaal. En hoe leuk zijn de glazen vaasjes met takjes links aan de muur?

keuken olijfgroen hout

keuken olijfgroen hout Bron: cocolapinedesign

Zie ook:
-Dit is de beste manier om je keuken in te delen
-12x de mooiste keukens van 2019
-5 manieren om een wandrek in de keuken te stylen

Ontvang een gratis ontwerp voor een keuken op maat!

Wil jij ook zo’n mooie keuken? Laat je gegevens achter, onze gespecialiseerde partners nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend advies en ontwerp!
 
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoonnr.

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...