Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

Met deze items kun je nog lekker buiten zitten in de herfst en winter

geschreven door Julia
Met deze items kun je nog lekker buiten zitten in de herfst en winter

Wanneer het buiten kouder wordt, zitten we steeds meer binnen. Zonde eigenlijk van je tuin of balkon, want ook in de herfst en winter kun je hier lekker zitten! Natuurlijk is het dan wel handig om een aantal aanpassingen te doen, zodat je het niet koud krijgt. En vergeet ook de sfeer niet, je wilt natuurlijk niet in het donker zitten. In deze blog vertel ik je welke items je in deze periode kunt toevoegen aan je tuin en balkon. Zo kun je nog heerlijk buiten zitten in de herfst en winter!

Plaid

Ondanks dat je in je winterjas buiten gaat zitten, kan het toch nog fris zijn. Je zit tenslotte stil. Een plaid is daarom geen overbodige luxe. Wol zorgt voor de meeste warmte omdat het goed isoleert. Andere goede alternatieven zijn fleece, zijde en flanel. Voor extra warmte kun je eventueel nog een schapenvacht neerleggen. Dit staat meteen ook heel gezellig.

wintertuinBron: wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Tuinhaard

Een andere manier om te zorgen voor meer warmte is door een tuinhaard. Naast het feit dat deze warmte afgeeft, zorgt het ook voor veel sfeer. Alternatieven zijn een vuurschaal of vuurkorf. Zet je stoelen er omheen en geniet!

wintertuinBron: homesense

Verlichting

Naast warmte is verlichting natuurlijk onmisbaar. In de herfst en winter mag een lichtsnoer niet ontbreken in de tuin. Het leuke is dat je er vaak binnen ook nog plezier van hebt omdat je het lichtsnoer vanuit de woonkamer ziet hangen. Een andere leuke manier om je terras te decoreren met licht is door lantaarns neer te zetten.

wintertuinBron: ilariafatone

Tuinset

Veel mensen bergen hun tuinset op in in de herfst en winter. Ze zetten het in de schuur of leggen er een zeil overheen. Zonde, want in de herfst en winter kan je hier gewoon gebruik van blijven maken. Leg een aantal zitkussens neer voor meer warmte en comfort en creëer zo een gezellige hoek!

wintertuinBron: marzena.marideko

Kookspullen

Je kunt natuurlijk gewoon lekker buiten gaan zitten, maar wat dacht je ervan om ook buiten te koken en eten? Waarschijnlijk heb je nog nooit in de winter gebarbecued, maar het is zeker mogelijk! Je kunt bijvoorbeeld een driepoot met een kookpot, wok of grillrooster neerzetten en hier lekkere gerechten mee maken. Of misschien maak je liever glühwein? ;-) Terwijl jouw eten opstaat, zorgt het knisperende vuurtje voor een gezellige sfeer.

wintertuinBron: klikk

Zie ook:
-Shoppen: vazen met bijpassende droogbloemen voor in jouw herfstinterieur
-Stylingtip: (herfst)takken in je interieur
-De mooiste en lekkerste plaids voor de gure herfstdagen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...