Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Met deze simpele regel creëer je meer rust in je interieur

geschreven door Rosa
Met deze simpele regel creëer je meer rust in je interieur

We dromen (bijna) allemaal van een interieur dat rust en kalmte uitstraalt. Waar jij je prettig voelt en even helemaal tot rust kunt komen na een drukke dag. Toch komt het soms voor dat je zó je best doet maar het geheel alsnog druk en/of rommelig aanvoelt. Benieuwd hoe je dit kunt oplossen? Lees dan gauw onderstaande tip!

Door in te richten met de regel van 3, creëer je een hoop rust en eenheid in huis! Hoe je dit toepast? Eigenlijk heel simpel! Het houdt in dat je decoreert met oneven aantallen en begint bij drie.

Dit komt omdat er vanaf drie een patroon te herkennen valt. Bij één of twee items kunnen onze hersenen nog geen patroon herkennen en vanaf drie items herkennen we wel een patroon waardoor het geheel rustiger oogt.

Kleurenpalet 60/30/10
Deze regel kun je goed toepassen bij het kiezen van je kleurenpalet. Kies één basiskleur waar je 60% van de ruimte mee verft, vul dit aan met een kleur waar je 30% van de inrichting mee doet en vervolgens kies je nog één opvallende accentkleur waarmee je 10% van de ruimte vult.

regel-van-drieBron: Chantal0706 via HomeDeco Binnenkijken

Accessoires groeperen
Groepeer je accessoires bij voorkeur in een groep van drie. Zorg ervoor dat het geheel niet saai wordt door verschillende maten en hoogtes te gebruiken. Kies bijvoorbeeld één opvallende vaas en zet er twee waxinelichthouders in dezelfde stijl bij. Kies drie dezelfde soort vazen in verschillende formaten of zet een groepje kamerplantjes in een groepje van drie om het evenwicht te bewaren.
regel-van-drieBron: Livingstories via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-5 manieren om een kledingrek in de slaapkamer te stylen
-Met deze 4 tips creëer je het luxe hotelgevoel in je eigen slaapkamer
-Simpele en budget manieren om je huis lenteklaar te maken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...