Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Met deze tips blijf je in de vakantiemodus

Met deze tips blijf je in de vakantiemodus

Op vakantie gaan, en op vakantie zijn is natuurlijk volop genieten! Maar, helaas komt er aan alles een eind en dat is met vakantie altijd veel te snel. Of het nou een weekje is of dat het vijf weken zijn, voor je het weet zit je weer in de auto - of sta je in de file - onderweg naar je werk.

Na een fijne en vakantie moet je ook altijd weer even inkomen. Maar, no worries! Met deze tips blijf je (langer) in de vakantiemodus en pak je je werk veel relaxter op. Ready?

vakantiemodusBron: manieke via HomeDeco Binnenkijken

Plan uitstapjes of een relaxmiddagje

Op vakantie zijn excursies leuk om te doen. In de ochtend met een bootje naar een mooi strandje, een bustour naar het noorden of je brengt de middag door in een museum. Zelfs boodschappen doen is leuk op vakantie. Om dat vakantiegevoel vast te houden en relaxed te blijven tijdens je werk: plan leuke dingen! Pak de trein en ga shoppen in een leuke stad, ga uitwaaien op het strand of een middagje midgetgolfen en borrelen. Wees lekker toerist in eigen land, want er zijn vast nog wel steden, plekken of musea waar je nog niet bent geweest.

Houd de zondagmiddag vrij, in ieder geval één zondag in de maand en doe lekker even niets! Neem een lekker bad, lees een boek op de bank met een lekker plaid, trek je badjas aan en steek de kaarsjes aan. Even helemaal zen.

badkamerBron: thuisbijlisette via HomeDeco Binnenkijken

Kokkerellen

Dit is wel een smakelijke tip ;-)! Door lekker de kokkerellen en recepten te maken uit jouw favoriete vakantieland, voelt het meteen weer alsof je weer op vakantie bent. Je kunt ook proberen om dat ene gerechtje na te maken die je tijdens je vakantie zo onwijs lekker vond. Als je echt een keukenprins(es) bent, zoek dan receptjes op in kookboeken en experimenteer, proef en geniet! Een goed glas wijn erbij en je avond kan niet meer stuk.

keukenBron: charisathome via HomeDeco Binnenkijken

Reisthema

Oh, daar heb je die ene neef weer die je eigenlijk nooit ziet. De blokjes kaas en plakjes leverworst worden weer aangevuld en de stoelen staan in een kring: er is weer iemand jarig in Nederland. Om het allemaal net een beetje leuker en origineler maken, kies een leuk thema! Gek op de Spaanse cultuur? Maak dan lekkere tapas hapjes, zet een karaf sangria op tafel en de Spaanse muziek op de achtergrond maakt de sfeer compleet.

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: svenvermeulen_ via HomeDeco Binnenkijken

Maak een fotoboek

Superleuk om de foto's van je vakantie terug te kijken. Dit is dé manier om weer eventjes weg te dromen naar je vakantieadres. Daarom is een fotoboek maken, of alleen je foto's printen en deze op een fotorek te hangen, geeft dit je steeds weer dat vakantiegevoel. Als je een fotoboek maakt is het heel leuk om deze om de zoveel tijd eventjes te pakken en er doorheen te bladeren. Het is ook leuk om dit als cadeautje aan je partner te geven wanneer jullie samen op vakantie zijn geweest.

werkkamerBron: soohme_ via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook;
- 20x mooie glazen en karaffen voor een koud drankje
- Met deze tips voorkom je inbraak als je op vakantie bent
- Met deze yogamusthaves ben jij binnen no time zen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...