Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Badkamer

Met deze tips lijkt je badkamer groter

geschreven door Demi
Met deze tips lijkt je badkamer groter

De badkamer, een plek in het huis waar te weinig aandacht aan wordt besteed! Vooral als je niet zoveel plek hebt om het leuk te maken en dat is jammer! Door een beetje creatief te zijn, kan je met een paar simpele tips je badkamer groter laten lijken. Daarmee help ik je graag een handje! Na het lezen van deze tips tover je je badkamer om in een gezellige plek in huis (die nu een stuk groter lijkt😉). badkamer bad plank
Bron: huiswaarts

1. Werk met (hang)planken

Naast dat (hang)planken je badkamer meer sfeer geven, is het ook nog eens enorm praktisch. Je benut namelijk alle ruimte die je wel hebt door de hoogte in te werken. Je kan er je handdoeken of badspullen op leggen, of je gebruikt de hangplanken om te decoreren met accessoires.

badkamer spiegel rond
Bron: joyfulstylin

2. Grote spiegel

Dé tip om een ruimte groter te laten lijken: hang een grote spiegel op. Het liefst zo groot mogelijk, hoe groter hoe beter! De spiegel zorgt er namelijk voor dat het lijkt alsof de kamer nog doorloopt.

badkamer glazen deur
Bron: casaleander

3. Geen douchegordijn, maar glazen deur

Weg met dat douchegordijn! Hierdoor maak je namelijk onnodig de ruimte kleiner lijken. Een douchedeur waar je doorheen kan kijken is daarom een betere oplossing. Daarnaast is een (glazen) douchedeur ook nog eens een stuk hygiënischer!

badkamer opbergen wastafels
Bron: binnen_bij_buitenhuis

4. Slim opbergen

Zorg voor genoeg opbergruimte! Zorg dat al je toiletspulletjes in dichte keukenkastjes staan. Als je namelijk alles in het zicht zet, oogt de ruimte een stuk rommeliger. En een rommelige badkamer zorgt ervoor dat de ruimte kleiner lijkt. Zet dus zo veel mogelijk in kasten en leg alleen mooie badhanddoeken en washandjes in het zicht.

Zie ook:

- Opruimtips: zo houd je je keuken op orde
- 7x interieurs met 'schuur' schuifdeuren
- Zo maak je je woonkamer in een handomdraai een stuk gezelliger

 
 

Eerste huis gekocht? Vermijd deze 5 veelgemaakte decoratiefouten

geschreven door Julia
Eerste huis gekocht? Vermijd deze 5 veelgemaakte decoratiefouten

Wanneer je je eerste huis koopt is één van de leukste dingen natuurlijk het inrichten ervan. Hoe leuk het ook is, kleine decoratiefoutjes liggen op de loer. Om ervoor te zorgen dat het inrichten van jouw nieuwe huis vlekkeloos verloopt, vertel ik in deze blog over de 5 veelgemaakte fouten die je ...

meer...