Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Met deze tips voorkom je (online) miskopen

geschreven door demi4

Met deze tips voorkom je (online) miskopen

Het kan heel snel gaan. Het ene moment scrol door een paar producten en het volgende moment verschijnt er een e-mail met: 'Dankjewel voor je aankoop' in jouw inbox. Het is ook helemaal niet jouw schuld, want het internet maakt het alleen nog maar heel makkelijk voor je om alles online te bestellen. Met één klik op de knop heb jij soms al de volgende dag iets in huis! Heel leuk allemaal, maar je portemonnee wordt er niet blij van en bovendien levert het miskopen op.

Daarom geef ik je in deze blog 3 tips om miskopen te voorkomen. Met een paar simpele aanpassingen heb je nooit meer spijt van een aankoop, jeej!

1. Creditcard gegevens niet automatisch opslaan

Als je merkt dat je meer online shopt dan je zou willen, is het misschien een idee om het iets moeilijker voor jezelf te maken. Als je altijd maar je gegevens automatisch opslaat, dan bestel je sneller en makkelijk, maar geef je dus ook sneller geld uit. Op deze manier denk je misschien iets langer na dan normaal!

slaapkamer hout rustgevend
Bron: wonenbyes

2. Wacht 6 uur

Een andere strategie om jezelf in handen te houden is: spreek met jezelf af om minimaal 6 uur te wachten met je aankoop. Als je na die 6 uur nog je nog steeds goed voelt bij de aankoop: doen! Zo dwing je jezelf om na te denken over je winkelmandje. Als je het na 6 uur weer vergeten bent, dan heb je die aankoop dus niet écht nodig.

woonkamer jungle zebra
Bron: Loesjuh

3. Stel een budget in

Als laatste kan je jezelf een maandelijks of wekelijks online winkelbudget opleggen. Heb jij echt een gat in je hand? Dan kan je het nog serieuzer aanpakken. Open een specifieke betaalrekening voor online aankopen. Zet hier je budget op en als het op is, moet je wachten op de volgende storting. Misschien een beetje overdreven, maar zo leer je wel bewuster met je aankopen om te gaan!

interieur industrieel fauteuil
Bron: Collectione_nl

Zie ook:
- Decoreer je keuken met deze 4 budgettips
- Zo verzorg je een orchidee
- Door deze trend hoef je je planten nooit meer water te geven!

 
 
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
geschreven door rosa

24x de leukste kraamcadeaus onder €30

Heeft iemand in jouw omgeving net een kindje gekregen en ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk 24 van de leukste kraamcadeautjes op een rijtje gezet ónder €30,00! Shopze! Zie ook: ga('send', 'event', 'Blogpost', 'More about', ‘View')...

meer...