Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Met deze tips houd je je goede voornemens wél vol

geschreven door Mara
Met deze tips houd je je goede voornemens wél vol

Happy new yearrr! Op naar een mooi 2019 met veel geluk, liefde en natuurlijk met veel woonplezier! ;-)

In dit artikel zet ik de populairste goede voornemens op een rij en geef ik handige (shop)tips om ze dit jaar écht vol te houden. Kijk mee!


Goed voornemen: gezonder eten
Wil je graag wat gezonder koken en eten, dan is het slim om een soort 'repertoire' te hebben van gezonde recepten. Wanneer je dan eens in tijdnood bent of zonder inspiratie zit, grijp je minder snel naar ongezonde gerechten. Blader door kookboeken, markeer je favoriete, gezonde recepten en creëer zo je eigen persoonlijke verzameling.

Goed voornemen: een opgeruimder huis
Hartstikke goed zo'n voornemen om je huis netter te houden, maar dat werkt natuurlijk alleen als je genoeg opbergruimte hebt! Investeer daarom in goede opbergdozen die niet alleen praktisch zijn, maar die ook nog mooi in je interieur staan. Zo wordt het stuk makkelijker om rommeltjes uit het zicht te houden.

Goed voornemen: meer tijd voor jezelf vrijmaken
Een ander veel voorkomend goed voornemen is om meer tijd voor jezelf vrij te maken. Vaak wordt je opgeslokt door de dagelijkse bezigheden en vergeet je eigenlijk een beetje om me-time in te plannen. Maak van je badkamer een ware wellness, inclusief heerlijk geurende zeepjes en een superzachte badjas, en creëer zo iedere ochtend en/of avond een rustmomentje voor jezelf!

Goed voornemen: meer tijd met vrienden & familie doorbrengen
Nog zo één die we ieder jaar weer voornemen, maar ook altijd een beetje vergeten: meer tijd doorbrengen met vrienden en familie. Onderstaande bordspelletjes zijn zó leuk dat je het voortaan niet meer vergeet. ;-)

Extra tip...
Om te voorkomen dat je je goede voornemens gedurende het jaar vergeet: deze posters met inspirerende quotes kunnen je helpen om op je doelen te focussen! ;-)

Zie ook:
-24 potten en vazen waarin je planten zullen schitteren
-5 stylingtips voor het uitkiezen en ophangen van gordijnen
-5 manieren om je slaapkamer klaar voor de herfst en winter te maken

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...