Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Mis jij de sfeer uit de kroeg of een restaurant? Zo creëer je het!

geschreven door Maartje
Mis jij de sfeer uit de kroeg of een restaurant? Zo creëer je het!

Nu we niet meer naar de horecagelegenheden kunnen, is het geen slecht idee om thuis net zo'n fijne sfeer te maken als in je favoriete restaurant of cocktailbar! Ik leg je uit hoe je dit doet.

1. Ruim op
Om een gezellige sfeer thuis te creëren is het belangrijk om eerst een lekker op te ruimen. In een restaurant of bar zie je ook niet overal troep liggen. Vooral lekker om al je werk- of studiespullen op te bergen. Op die manier kun je een avondje genieten zonder hiermee geconfronteerd te worden. In een restaurant of bar zit je ook niet met laptop en boeken nog op tafel.

restaurant bar gevoelBron: huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

2. Een tafeltje voor 1,2,3 of 4
Ga jij voor een thuisrestaurant? Dek de tafel eens anders dan je het normaal zou doen, of hoe je het alleen doet tijdens de feestdagen. Leg een tafelkleed of placemats neer, dek de tafel vervolgens met je mooiste servies en schotel een heerlijke maaltijd voor. Geen keukenprins of prinses? Misschien kun je wel bestellen bij jouw favoriete restaurant. Zo support je de ondernemers ook nog een beetje.

restaurant bar gevoelBron: huiswaarts via HomeDeco Binnenkijken

3. Shaken maar
Ga jij liever voor het gevoel alsof je in de kroeg of een bar staat? Haal alle cocktail benodigdheden in huis en probeer eens jouw favoriete cocktail te maken, bijvoorbeeld een espresso martini. Sommige barren bezorgen zelfs pakketten met alle cocktail ingrediënten aan huis, win-win. Het enige wat je zelf dan nog nodig hebt, is een cocktailshaker en mooie glazen. Zet jouw favoriete muziek op, ga desnoods op een barkruk zitten en geniet van de avond.

4. De day after
Helaas hebben we de dag na een gezellige avond vaak te maken met een kater. Ga dan lekker cocoonen op de bank met een dekentje en de kaarsen aan. Zet je favoriete serie of film aan en zorg dat je de rest van de dag niet meer van de bank hoeft te komen, behalve voor een lekkere kop met thee en wat anti-kater eten.

Zie ook:
- De leukste eetkamerstoelen voor bij je houten tafel
- Hebben: sfeervolle wandlampen waarbij je het snoer niet ziet
- Dit zijn de trends voor het komende najaar

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...