Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Nooit te vroeg om te dromen over een tuin make-over...

geschreven door Tess
Nooit te vroeg om te dromen over een tuin make-over...

Door dit weer staat jouw hoofd misschien nog helemaal niet naar lekker in de tuin zitten, maar het is nooit te vroeg om hier alvast over te dromen... En daarbij, hoe fijn is het als je tuin alvast helemaal summer ready is? Deze zomer belooft het weer erg warm te worden, dus kom maar door met die nieuwe loungeset en accessoires voor in de tuin. Vind je het echt nog te vroeg om hierover na te denken? Ook begrijpelijk, laat je dan vooral inspireren en bewaar deze blog voor later! Is jouw tuin wel écht toe aan een make-over? Lees dan deze blog met de leukste meubelen en accessoires voor in de tuin.

Even afkoelen

Natuurlijk super fijn, zo'n zonnetje maar soms ben je daar ook even klaar mee. Daarom is een goede parasol onmisbaar in je tuin. Voor als je toe bent aan wat afkoeling of als je buiten gaat eten bijvoorbeeld. Het is dan natuurlijk extra leuk als de parasol naast dat hij je beschermt tegen de zon ook nog een beetje stijlvol is. Je wilt er namelijk wel gezellig bij zitten in je tuin.

parasol-in-tuin Bron: Iris Dankner - Rikki Snyder

lekker hengen

Een hangmat is een echte eyecatcher in je tuin. Buiten dat een hangmat er heel gaaf uitziet zit hij natuurlijk ook super lekker. Je zonnebril op, drankje erbij en een boek lezen. Ultiem relaxen...Extra leuk is dat je de meeste hangmatten als de zomer voorbij is weer een plekje kunt geven in je interieur. Heel handig dus!

hangmat-in-tuin Bron:LizMarieBlog

Met de blote voetjes

Je ziet het steeds vaker, een vloerkleed in de tuin! Dit is naast dat het super hip is natuurlijk ook erg lekker. Heerlijk met je blote voeten door je tuin lopen met een zachte ondergrond. Wie wil dat nou niet? Met een kleed in de tuin creëer je in één keer een huiselijke sfeer. De buiten vloerkleden zijn bestand tegen het zomer en lenteweer in Nederland. En zodra het weer herfst begint te worden haal je het vloerkleed weer lekker naar binnen. Ideaal dus!

vloerkleed-in-tuin Bron: Fresh Exchange

Lichtjes aan

Een typische zomeravond duurt heerlijk lang en op een gegeven moment begint het dan toch echt donker te worden...maar hoe gezellig is het dan als je wat lampjes in je tuin hebt? Deze lampjes geven direct een mega cozy sfeertje. Ook erg handig; deze lampjes werken op zonne-energie. Zo heb je verder geen last van een lelijk snoer wat in een stopcontact moet. Deze lichtjes zijn een extra leuke toevoeging en kunnen nėt de finishing touch zijn voor je tuin.

lichtjes-in-tuin Bron: Lily Glass - sfgirlbybay

En...loungen maar

Allemaal leuk en aardig, zo'n tuin make-over maar het is natuurlijk ook erg belangrijk dat je lekker kunt zitten. Daarom is een mooie nieuwe loungeset voor in de tuin een echte must! Hierbij is het uiteraard handig om na te gaan hoeveel ruimte je hebt in je tuin. Als je een grote tuin hebt, kun je vaak wel een bank en wat stoelen kwijt, maar heb je een kleinere tuin dan wordt dit lastig. Maar gelukkig zijn er ook opties voor een kleinere tuin. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een hoekkussen. Zo heb je toch nog een lekker plekje in je tuin en het ziet er ook nog eens heel leuk uit!

loungeset-voor-in-de-tuin Bron: Lanterfant

Zie ook:
-Verticale tegels in de badkamer op vijf manieren
-10x lichtsnoeren en lampjes om het buiten gezellig te maken
-binnenkijken in dit inspirerende interieur met uitzicht op het water

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...