Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Op deze manier maak je een lege hoek functioneel én stijlvol

geschreven door Tess
Op deze manier maak je een lege hoek functioneel én stijlvol

Je interieur is eindelijk zoals je het wilt, voor ons interieurliefhebbers is het natuurlijk nooit af, maar voor nu ben je blij. Alleen die ene lege hoek stoort je… Je hebt geprobeerd een plant neer te zetten, maar dit was te simpel. Een mooi schilderij deed het ook niet. Heb jij in huis ook zo’n lege hoek waar je geen raad mee weet? In deze blog laat ik je 5 manieren zien hoe je deze hoek mooi en functioneel kunt maken!

Voor wat extra opbergruimte

Zeker wanneer je nog wat extra opbergruimte nodig hebt, is een vitrinekast een goed idee! Heb je echt veel spullen? Kies dan voor een vitrinekast die aan de onderkant gesloten deurtjes heeft, zodat je alles lekker weg kunt stoppen. In het bovenste gedeelte van de kast kun je nog wat leuke accessoires kwijt om het toch nog een beetje stijlvol te houden. Maak de - nu niet meer zo lege - hoek helemaal af met bijvoorbeeld een krukje, poef of planten.

vitrinekast-new-routzBron: New Routz via HomeDeco




 

Uitstallen maar!

Wijn drinken telt ook als 'functioneel', toch? Wanneer je nog een kleine lege hoek in de woonkamer over hebt, is een drankkastje een goede optie. Er zijn heel veel trendy opties en vaak zijn het echte eye-catchers. Style 'em af met toffe whiskeyglazen, de mooiste wijnflessen en andere accessoires.

hal-tegelsBron: Casabinus via HomeDeco Binnenkijken




 

Een spiegel

Een goede manier om een kamer ruimtelijker te laten ogen is een grote spiegel. Handig voor wanneer je nog een lege ruimte hebt achter de bank of juist een lange kale muur wilt opleuken. Ga voor een staande spiegel die tegen de muur aan leunt wanneer je hier de ruimte voor hebt. Dit vult de lege hoek echt op. Een mooie plant erbij en je bent good to go!

spiegel-woonkamerBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken




 

Maak de kids blij!

Een lege hoek kun je natuurlijk ook perfect opvullen met een speelhoek. Ga voor een laag bureautje met een stoel en een leuke opbergmand voor al het speelgoed. Hoe je het beste een stijlvolle speelhoek creëert, lees je hier. Kinderen blij, jij blij!

speelhoek-woonkamerBron: Bijheleen via HomeDeco Binnenkijken




 

Werkhoek

Werk jij altijd aan de eettafel omdat je geen werkkamer hebt? Misschien heb je ergens in huis wel een lege hoek die je kunt omtoveren tot een werkhoekje! Zorg ervoor dat je de stijl van de ruimte aanhoudt bij het inrichten van deze hoek. Op deze manier krijg je een geheel en hoort de hoek helemaal bij de kamer.

hal-tegelsBron: By_iloon via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Dit zijn de meest trendy vitrinekasten en items om ze af te stylen
- Een leuke speelhoek inrichten doe je zó!
- Bewezen: dit zijn de beste kleuren voor je thuiskantoor

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...