Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Op onze wishlist: House Doctor vloerkleed

geschreven door Mara
Op onze wishlist: House Doctor vloerkleed

Wist je dat je sinds kort ook producten op een wishlist kunt zetten bij HomeDeco? Zo kun je gemakkelijk je favoriete meubels en accessoires bewaren en af en toe heel subtiel het lijstje aan je partner laten zien. ;)

Hoe zet je producten op je wishlist?
Het is heel simpel: log in of registreer op HomeDeco, kijk lekker rond in ons shopgedeelte en zie je een product dat je op je wishlist wil zetten, klik dan op de button 'Wishlist', dat onder ieder product staat.

Op onze wishlist: een House Doctor vloerkleed

Op onze wishlist staat absoluut het zwart/witte House Doctor vloerkleed met aztecprint. Het past in bijna ieder interieur en het maakt de kamer direct een stuk knusser en aangekleder. We like!

Het kleed kost €179,- en je kunt 'm gemakkelijk bij ons shoppen, klik hier! Het is 160x230 cm groot, maar aangezien het vloerkleed handgemaakt is kan dit soms met een paar centimeter (tussen -3 en +10 cm) afwijken.

Inspiratie nodig? Bekijk de foto's van dit vloerkleed:

House Doctor vloerkleedHouse Doctor vloerkleedHouse Doctor vloerkleedHouse Doctor vloerkleedBron: Van het kastje naar de muur

House Doctor vloerkleedHouse Doctor vloerkleed

 
 
Budget shopping

Budget shopping: betaalbare items voor jouw (studenten)kamer

geschreven door Marie-Louise
Budget shopping: betaalbare items voor jouw (studenten)kamer

Wie denkt dat een studentenkamer stijlvol inrichten geen optie is vanwege het budget, heeft het goed mis. Ook interieurliefhebbers die nog student zijn en op 15m² wonen, kunnen losgaan op stylinggebied! Wij laten het je zien: onder het motto 'wie niet sterk is, moet slim zijn', hebben wij betaalb...

meer...