Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

4x opgeruimd staat netjes

geschreven door Marie-Louise
4x opgeruimd staat netjes

Je huis is een oase van rust. Althans, dat is iets wat we wíllen. Het is niet altijd even makkelijk is om die oase tevoorschijn te toveren. Het begint bij een opgeruimd huis, want rust in je omgeving betekent rust in je hoofd. Wij geven je vier manieren (welke verder gaan dan simpelweg alles in opbergdozen of -kist stouwen) om op te bergen, zodat je ruimte in je huis én hoofd kunt maken voor die oase van rust.

opbergen kast opbergkastBron: thuisbijbregje via HomeDeco Binnenkijken

1. Uit het oog

Ben jij een rommelkont en heb je veel spullen die je liever niet showt? Ga dan voor een waanzinnige eyecatcher van een boekenkast. Of kies een stijlvol dressoir en verstop al jouw verborgen schatten fijn achter de gesloten deurtjes!

opbergkastBron: HKliving

2. Manden

Een andere oplossing kan zijn om een paar gezellige manden neer te zetten. Manden zijn niet alleen handig om spullen in op te bergen, ze zijn ook nog eens super trendy! Schep orde met een afgesloten mand, of ga voor een (rieten) open mand en drapeer er nonchalant een mooi plaid over.

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: interiorbyamb

3. Wandmeubels

Erop of eronder: wandmeubels zijn ideaal voor spullen die rondslingeren! Stal je favoriete accessoires uit bovenop de kast en verschuil alles wat voor jou een doorn in het oog is achter de deurtjes.

wandmeubel tv-meubelBron: fionainterieur via HomeDeco Binnenkijken

4. Pronkstukken

Sommige spullen zijn te mooi om op te bergen en wil je juist wél in het zicht hebben staan. Laat zien wat je in huis hebt met een mooie vitrinekast en tover je kamer om tot een museum. Time to show off!

vitrinekast Bron: interiorbyamb

Zie ook:
- Op onze wishlist: hippe opbergmanden
- 18x de mooiste opbergers voor in huis
- Kleine keuken? 12 handige items die je moet hebben

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...