Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Oranjetinten in je interieur

geschreven door Iboya
Oranjetinten in je interieur

De meeste mensen denken niet meteen aan de kleur oranje als ze hun huis gaan inrichten. Maar oranje is juist een heel leuke kleur voor in huis! Oranje kan heel mooi zijn op de muren, maar het is ook leuk om eens voor oranje meubels te kiezen. Als je dat toch nog een beetje te heftig vindt, zijn kleine accessoires in deze kleur een goede optie. Zoals kussens, schilderijen of een plaid. Je hebt uiteraard verschillende tinten oranje. Een felle kleur oranje geeft meer pit in je interieur terwijl een wat donkerdere tint juist weer voor veel warmte zorgt. Ik geef je wat inspiratie. Kijk mee!

Oranje_interieurBron: zsazsabellagio

Koelkast

In deze keuken is voor een opvallende oranje koelkast gekozen! Dit is direct een eyecatcher en in combinatie met de houten vloer en de groene kamerplant vormt het een mooi geheel.

keuken_met_oranje_koelkast
Bron: town-n-country-living

Zithoek

Er is hier gekozen om op de muur een oranje streep te verven. Dit geeft een speels effect. De stoel met oranje en gele kussens maken het geheel erg vrolijk.

oranje_interieurBron: lifestyle.dearjulius

Keuken

De oranje muur in combinatie met de tegels zorgen voor een vrolijke sfeer. Het fleurt de hele keuken op. De tegels staan erg goed bij de keuken omdat de blauwe kleur terug komt in de tegels. De planten maken het geheel helemaal af.

Oranje_keukenBron: hunker

Woonkamer

In dit stoere interieur met veel groentinten is gekozen voor oranje accessoires om het geheel iets warmer te maken. Door de kussens en plaid in deze tint, wil je direct op de bank ploffen.

interieur_oranje_accessoiresBron: homedecor10

Stoel

De oranje stoel in combinatie met de blauwe kast geeft een heel mooi effect. Het is misschien niet een combinatie waar je meteen aan denkt, maar het ziet er heel stijlvol uit. De oranje stoel springt er echt uit.

Oranje_stoel
Bron: livingroomcozy

Bank

Er is hier gekozen voor een oranje bank. Dit maakt de woonkamer meteen een stuk spannender. De bank geeft de ruimte een frisse look. Daarnaast matcht het kleed goed bij de oranje kleur van de bank, wat zorgt voor een mooi geheel. De planten en andere accessoires maken het helemaal af.

interieur_oranje_bankBron: b.testparfum

Bron hoofdfoto: bohemianlifestyles

Zie ook:
- Dit is waarom je nu nog stalen deuren in huis wilt
- Dit waren de populairste items in de 10's
- Zo maak je in je tuin een gezellige winterse zithoek

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...