Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Rotan Style

Rotan Style

Natuurlijke producten in het interieur, je ziet het steeds vaker. Denk hierbij aan rieten lampen, stoelen of manden. Deze rotan-trend is niet meer weg te denken. Natuurlijke producten creëren een relaxte sfeer en zijn makkelijk te combineren. Je kunt deze trend toepassen in iedere woonstijl. Deze rotan-trend is tevens tijdloos maar als je liever voor een wat frissere look wilt gaan kun je het riet heel gemakkelijk wit spuiten of natuurlijk een andere kleur naar keuze.

Rieten lampen

Rieten lampen zijn enorm populair. Je ziet de lampen vooral veel boven de keukentafel of in de woonkamer, maar de rotan lamp past eigenlijk overal in huis. De rieten lamp geeft een stoere maar tegelijk ook rustige uitstraling aan je interieur en is makkelijk te combineren met andere stijlen en kleuren.

rieten-lamp Bron: Casaleander

Rieten manden

Manden zijn natuurlijk erg handig om spullen in op te bergen maar ze zijn ook heel leuk als decoratie in je interieur. Je kunt bijvoorbeeld een rieten mand gebruiken als plantenpot (zorg dan wel dat er een schaaltje onder staat zodat het water wordt opgevangen) of je kunt een mand op de grond zetten, bijvoorbeeld naast de bank. Hier kun je verschillende dingen in kwijt zoals warme kleedjes, speelgoed of haardhout. Je kunt de rieten mand ook gebruiken als wasmand.

rieten-mand Bron: Arkpad

Rieten stoelen

Ook de rieten stoel is erg populair en niet meer weg te denken uit de eetkamer. Een hangstoel, eetkamerstoel, een stoel voor in de woonkamer of een bureaustoel, het kan allemaal in de rotanstijl. Om de stoelen wat meer comfy te maken kun je een lekker schapenvachtje in de stoel leggen, super zacht en heel comfortabel! Verder kun je de stoelen natuurlijk ook opleuken met kleurrijke kussentjes, het voordeel is dat elke kleur past bij deze stoel.

rieten-stoelen Bron: Fabrykaform

Zie ook:
-In 2019 kunnen wij niet meer om deze interieurtrends heen
-Dit zijn de 5 grootste badkamertrends voor 2019
-Dit zijn de beste luchtzuiverende planten

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...