Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Tuin

Shop the look: Boheems terras in Spanje

geschreven door Julia
Shop the look: Boheems terras in Spanje

Nu het officieel zomer is en de temperaturen stijgen, wordt het verlangen naar de zomervakantie steeds groter. Helaas duurt het nog even voordat de vakantie aanbreekt. Wat je in de tussentijd kunt doen om alvast het gevoel van zomervakantie te creëren, is je terras in de Boheemse sfeer brengen. Ik kwam dit Spaanse terras tegen en dit leek mij een perfecte inspiratiebron hiervoor! Hieronder vind je meteen de producten die je nodig hebt om jouw terras in Boheemse sfeer te brengen.

boheems terras eettafel Bron: zocohome

Vloerkleden voor buiten zijn deze zomer een echte must-have. Op dit terras liggen maar liefst twee vloerkleden. Doordat er één bij de eettafel en één bij de zithoek ligt, krijg je een soort afbakening. De eethoek en zithoek zijn zo echt twee aparte gedeeltes op het terras.

boheems terras zithoek Bron: zocohome

Dit terras is qua kleuren vrij neutraal. Om toch wat kleur toe te voegen is gekozen voor gezellige kussens en cactussen. Deze dragen bij aan de Boheemse sfeer.

boheems terras kussens Bron: zocohome

Een plek om te relaxen is onmisbaar wanneer je voor de Boheemse stijl gaat. Op dit terras is gekozen voor een fijn ligbed. Pak er een boek bij en een lekker drankje en geniet!

boheems terras ligbed Bron: zocohome

Zie ook:
-Fan van zwart? Zo verwerk je zwarte accenten in je tuin!
-Top 5 Binnenkijker Awards 2019 categorie tuin & balkon
-16x de leukste sierkussens om je tuin (of balkon) op te fleuren

 
 
Tuin

Dé zomer musthave: hippe tuinposters

geschreven door Mara
Dé zomer musthave: hippe tuinposters

Een trend die we ontzettend veel zien is de tuinposter. Deze hang je aan de schutting of muur van je huis en zo creëer je op een simpele (en budgetproof!) manier een gezellige en aangeklede look in je tuin. Het geeft je tuin wat meer een woonkamer-gevoel. Enne, het is natuurlijk de perfecte manie...

meer...