Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Shop the look

Shop the look: Zweeds interieur met een mix van koele en warme tinten

geschreven door Julia
Shop the look: Zweeds interieur met een mix van koele en warme tinten

Bij deze shop the look kijk we binnen in een huis in de Zweedse hoofdstad Stockholm. De eigenaresse van dit huis is niet bang voor het toepassen van kleur, maar heeft ook een aantal ruimtes wit gelaten. In de keuken en in de slaapkamer is gekozen voor verschillende kleuren. Waar de slaapkamer qua kleuren heel warm is, is de keuken juist koel. Hieronder laat ik je zien hoe je deze look in jouw interieur verwerkt!

witte woonkamer

In de woonkamer is een soort gallery wall gecreëerd, maar dan door middel van fotolijstplanken. Hierop staan niet alleen fotolijsten, maar ook boeken en accessoires. Dit zorgt voor een creatieve mix.

witte woonkamer

Ook in de eetkamer is een gallery wall gemaakt. Dit kleedt de hele ruimte aan, want zonder zou het erg wit zijn. Hierbij is een mix van schilderingen, tekeningen en foto's gemaakt. Het geeft een heel huiselijke sfeer.

eetkamer met posters

groene keuken

Het keukenblok heeft een prachtige diepgroene kleur. De warme, gouden accenten passen mooi bij het koele groen. De muren zijn wit gelaten en ook de vloer is licht. Hierdoor springt het groen eruit.

groene keuken

slaapkamer roze muur

Op de muren van de slaapkamer is een warme tint aangebracht die tussen roze en perzik inzit. Het kastje is in bijna dezelfde tint geschilderd, en de twee spreien op het bed hebben ook roze/oranje tinten, wat zorgt voor een mooi ton-sur-ton effect.

slaapkamer roze muur

slaapkamer roze muur Bron: bloggaibagis

Zie ook:
-Shop the look: frisse slaapkamer in groen-blauwtinten
-Shop the look: olijfgroene keuken met hout
-Shop the look: prachtige groen-gele slaapkamer

 
 
Planten

Dit zijn de kamerplanten die in de zon kunnen staan

geschreven door Maartje
Dit zijn de kamerplanten die in de zon kunnen staan

Iedere plant heeft andere verzorging nodig. De ene moet je meer water geven dan de andere. En sommige planten houden er wel van om lekker in het zonnetje gezet te worden, maar lang niet allemaal. Wanneer je een plant in de zon zet die er niet zo goed tegen kan, zul je dit vrij snel zien. De randj...

meer...