Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Baby & Kind

Shoppen: de leukste muurcirkels voor de kinderkamer

geschreven door Julia
Shoppen: de leukste muurcirkels voor de kinderkamer

In deze blog schreven we al over de muurcirkel-trend. Dit zijn decoratieve cirkels die je aan de muur kunt hangen. De laatste tijd zien we een vergelijkbare trend in de interieurwereld, namelijk behangcirkels. Het verschil is dat je deze niet ophangt of neerzet, maar op de muur plakt. Een voordeel is dat je geen gaatje in de muur hoeft te boren of ruimte hoeft te maken op een kast om hem neer te zetten. Je kunt hem overal waar je maar wilt op de muur bevestigen.

Behangcirkels kunnen in elke ruimte toegepast worden. Binnenkijker Machs laat zien dat ze ook erg leuk in de kinderkamer staan. Dus als je nog een leuke manier zoekt om de muur in de kamer van je baby of kind te decoreren, is dit zeker een aanrader! Hieronder heb ik de leukste behangcirkels op een rij gezet.

Sfeerfoto: machs via HomeDeco Binnenkijken

 

Jouw favoriet niet gevonden? Bekijk meer:

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...