Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Baby & Kind

Shoppen: de leukste muurcirkels voor de kinderkamer

geschreven door Julia
Shoppen: de leukste muurcirkels voor de kinderkamer

In deze blog schreven we al over de muurcirkel-trend. Dit zijn decoratieve cirkels die je aan de muur kunt hangen. De laatste tijd zien we een vergelijkbare trend in de interieurwereld, namelijk behangcirkels. Het verschil is dat je deze niet ophangt of neerzet, maar op de muur plakt. Een voordeel is dat je geen gaatje in de muur hoeft te boren of ruimte hoeft te maken op een kast om hem neer te zetten. Je kunt hem overal waar je maar wilt op de muur bevestigen.

Behangcirkels kunnen in elke ruimte toegepast worden. Binnenkijker Machs laat zien dat ze ook erg leuk in de kinderkamer staan. Dus als je nog een leuke manier zoekt om de muur in de kamer van je baby of kind te decoreren, is dit zeker een aanrader! Hieronder heb ik de leukste behangcirkels op een rij gezet.

Sfeerfoto: machs via HomeDeco Binnenkijken


 
 
 
Accessoires

20x leuke decoratieve items om je interieur wat mee op te fleuren

geschreven door Maartje
20x leuke decoratieve items om je interieur wat mee op te fleuren

Je interieur net iets gezelliger of warmer maken kan op veel manieren. Hiervoor hoef je niet eens veel toe te voegen of geld uit te geven. Kleur, meer sfeer, warmte en een huiselijkere sfeer kun je geven aan je interieur door gebruik te maken van accessoires. Leg wat kussens op de bank, hang een ...

meer...