Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Accessoires

Souvenirs meegenomen? Zo verwerk je ze in je interieur!

geschreven door Julia
Souvenirs meegenomen? Zo verwerk je ze in je interieur!

Ben je net terug van vakantie en heb je een aantal mooie items meegenomen van je vakantiebestemming? Deze wil je natuurlijk een mooi plekje geven in huis. Souvenirs verwerken in je interieur kan soms lastig zijn. Om je een handje te helpen geef ik je een aantal leuke ideeën waarmee jouw souvenirs optimaal tot hun recht komen in je interieur!

Stolp

Een stolp is het perfecte accessoire om een souvenir wat meer onder de aandacht te brengen. Hetgeen wat je in de stolp legt of zet, lijkt automatisch bijzonder omdat het afgeschermd wordt. Je kunt hem letterlijk overal in huis neerzetten, maar als je je souvenir graag aan visite laat zien, is de woonkamer natuurlijk een goede plek.

stolpBron: hunker

Aan de wand

Een andere manier om je souvenir een plekje te geven is door het aan de wand te hangen. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe zwaar en groot het is. Hang het bijvoorbeeld aan een haak op, of zet het op een wandplank. Geschikte plekken zijn bijvoorbeeld boven de bank of boven je bed.

souvenirs aan wandBron: bijdebrouwers via HomeDeco Binnenkijken

Verzameling

Heb je uit enthousiasme zelfs meerdere souvenirs gekocht? Kijk dan of je deze kunt combineren. Je kunt bijvoorbeeld een klein hoekje maken op een dressoir met deze souvenirs. Op deze manier heb je echt een speciaal plekje dat je aan een bepaalde vakantie doet denken. Of hang de souvenirs bij elkaar als je het idee hierboven wilt gebruiken.

souvenirsBron: thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken

Kleurenpalet

Wil je je souvenir meer onderdeel laten zijn van je interieur? Zet 'm dan bij een aantal items die dezelfde tinten of kleuren hebben. Denk bijvoorbeeld aan aardetinten, of zoals hieronder allemaal metallic kleuren. Het geeft niet als het materiaal of de stijl van het souvenir anders is dan de stijl van de items waar je het mee combineert. Dit kan juist een interessant contrast opleveren.

souvenirsBron: psiesje via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Stylingtip: platte manden aan de muur
-Dit zijn de leukste hanglampen van dit moment
-Tips & tricks om geld te besparen bij het shoppen van je interieur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...