Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: herfst24
Inspiratie

Start het nieuwe jaar nuchter en fris

geschreven door Lynn
Start het nieuwe jaar nuchter en fris

Vandaag is het de dag dat mensen over de hele wereld alcohol laten staan voor een maand lang. Je bent misschien nog aan het bijkomen van gisteravond, dus het perfecte moment om te beginnen aan je eerste goede voornemen. Weet je nou niet helemaal hoe je dit moet aanpakken? In deze blog geef ik je een paar tips hoe je deze maand makkelijk doorkomt. Omdat het vandaag ook Bloody Mary dag is, vind je aan het einde nog een alcoholvrij bloody mary recept!

Voordelen

Er zijn natuurlijk aardig wat voordelen aan een Dry January maand. Als allereerste is het gezonder voor je en kun je er ook door afvallen. Je huid ziet er mooier uit en jij krijgt een goed gevoel omdat je jezelf uitdaagt. Je bespaart ook nog is veel geld dat je weer kan gebruiken om leuke interieur items te kopen!

fruit-mand-met-fruitBron: Houseofmerchant via HomeDeco Binnenkijken

Laat je omgeving meedoen

Samen staan we sterker, en dus ook in deze challenge. Als je omgeving ook meedoet, is het allemaal veel makkelijker te weerstaan. Organiseer een leuke tapasavond met je vrienden en maak allemaal lekkere alcoholvrije drankjes. Dit garandeert een leuke avond!

tafel-haard-met-etenBron: Justmoreliving via HomeDeco Binnenkijken

Items die je kunnen helpen

Nu je geen alcohol drinkt, kun je gelijk helemaal gezond gaan doen. Neem een waterfles overal met je mee en drink genoeg water per dag. Of is het nu eindelijk tijd om die slowjuicer te kopen en lekkere sapjes te maken? Schrijf elke dag in een boekje op hoe het ging en of je je beter voelt. Zo kun je aan het einde van de maand echt zien of deze challenge voordelen op jou heeft gehad.

glazen-van-recycled-wijnflesBron: Rebottled via HomeDeco Binnenkijken

Virgin Bloody mary recept

Wat heb je nodig? (2 personen)
Citroen 1
Tomatensap 360 ml
Worcestershiresauce 6 tl
Ijsklontjes 6 stuks
Tabasco 6 druppels
Bleekselderij 2 stengel

Hoe maak je het?
Snijd 1 partje van de citroen af en pers de rest uit. Doe het tomatensap, worcestershiresauce, ijsklontjes en 1 eetlepel citroensap per persoon in de cocktailshaker. Mix dit goed en breng dit op smaak met de tabasco, peper en eventueel wat zout. Schenk dit in glazen en garneer af met de bleekselderij en een partje citroen.

alcoholvrije-bloody-maryBron: Toni Osmundson

Zie ook:
- Salute: 40 musthaves voor borrelen op z'n Italiaans
- Budget shopping: sfeervolle vloerlampen onder €75
- Tips om je planten de winter door te helpen

Slaapkamer

20x kinderkamer must-haves!

geschreven door Giolina
20x kinderkamer must-haves!

De kinderkamer is dé plek waar je kleintje groeit, speelt en slaapt. Ontdek onze nieuwste collectie met stijlvolle en praktische artikelen die elke kinderkamer een unieke uitstraling geven. Van schattige decoraties tot comfortabele meubels – hier vind je alles wat je nodig hebt om een gezellige e...

meer...