Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Stijlvol en stoer: houten panelen

geschreven door Marie-Louise
Stijlvol en stoer: houten panelen

Houten panelen are back! En dan hebben we het niet over de panelen van de jaren ’60 uit het huis van je grootouders. Deze houten panelen zijn namelijk alles behalve ouderwets. Je plaatst ze aan de wand of het plafond en dit geeft een natuurlijk en stoer effect in huis. Naast dat ze als een echte eyecatcher in je huis staan, zijn ze ook nog eens erg praktisch. De akoestische panelen zijn namelijk geluiddempend en door ze aan een muur of plafond te monteren, kun je een galm en echo elimineren.

houten panelenBron: Project_thuiskomen via HomeDeco Binnenkijken

De houten panelen doen het eigenlijk in iedere ruimte goed. Bevestig ze achter je bed in de slaapkamer, speels achter een spiegel of naast de kapstok in de hal. Maar ze zijn ook handig om als afscheiding te gebruiken in bijvoorbeeld de woonkamer, door ze op enkele centimeters van elkaar te plaatsen. Bekleed een hele wand, creëer een accentmuur of maak een hoofdbord achter je bed. Een droogbloemetje of plantje erbij en je natuurlijke look in huis is helemaal af.

houten panelenBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken

Lastig te bevestigen? Dat valt gelukkig reuze mee. Vanwege de eenvoudige montage zijn de latten geschikt voor iedere doe-het-zelver. Plaats ze horizontaal, verticaal of diagonaal voor een speels effect. Be creative!

houten panelenBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Een kantoor aan huis: zo doe je dat
- Shoppen: stijlvolle bureauaccessoires voor je thuiswerkplek
- Dit zijn ideale bureaulampen voor het thuiswerken tijdens deze donkere dagen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...